nieuw seizoen
Dans

Klaar voor een nieuw seizoen?!

29/08/2019

Hey you!

De laatste week vakantie is in gegaan. Of laten we zeggen… De laatste dagen zijn al in gegaan! Dat betekent dat ik vanaf volgende week weer volle bak aan het dansen ben. Dan gaat er weer een nieuw seizoen beginnen! Maar of ik daar nou helemaal klaar voor ben?

Heerlijk is het zo’n vakantie. Nu weten jullie vast dat Niels en ik niet op vakantie zijn geweest, maar gewerkt hebben aan ons paleis, wat gelukkig helemaal mooi geworden is (al wachten we nu alleen nog op de gordijnen). Het gaat allemaal fantastisch goed en daar kunnen we alleen maar trots op zijn. Ik hoop alleen dat ik ook wel uitgerust genoeg ben! Maar dat gaan we vanzelf zien, wie weet gaan we misschien in de herfstvakantie wel nog een weekje weg.

Afgelopen weken ben ik al weer druk met het voorbereiden van alle lessen. Ik heb weer nieuwe energie verzameld, nieuwe inspiratie om straks een frisse start te maken. Heel eerlijk? Ik functioneer het beste in een ritme. Lekker aan het werk, m’n ding doen, dat ook omdat ik alles gewoon ontzettend leuk vind. Mij kan je in ieder geval niet blij maken met een week in de zon liggen. Na een dag wil ik wel weer even wat gaan doen. Tja, dat komt misschien omdat ik de dochter van de groenteboer ben.

Ik ben benieuwd hoe het de komende weken gaat lopen. Zo met het huis erbij is niet niks! Ik loop nu al soms met een kip zonder kop van winkel naar winkel en dan ben ik toch weer wat vergeten. Thuis hetzelfde, ik heb al heel wat trappen afgerend! En mij kennende, gaat dat helaas niet minder worden… We gaan het zien! Bijna alle lessen zijn weer af, ik heb al m’n lijstjes op orde, de proeflessers stromen binnen dus laat dat kom maar op met een nieuw seizoen! Tijd om er weer iets moois van te maken!

We kunnen dus wel zeggen dat ik er helemaal klaar voor ben! Misschien is dit wel het eerste jaar dat ik niet helemaal tot het laatste moment wacht… Elk jaar maken we weer vooruitgang!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply