Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #33: Ik heb er weer kracht voor!

26/08/2019

Hey you!

Deze Fit met IK week was leuk! Het ging goed, ik voelde mij aan het begin van de week goed, dus we zijn er weer voor gegaan. Misschien wel een beetje te enthousiast, want vrijdag voelde ik mij weer iets minder… Waar dat aan lag, geen idee. Ik neem jullie in ieder geval mee in het gedeelte dat het wel goed ging.

WOENSDAG: Kracht
Waarom heb ik een lange broek aangedaan? Is wat ik mij na 5 minuten sporten afvroeg. Na de warming up zweette ik mij al helemaal kapot en dat was natuurlijk nog maar het begin. De rest van de training ging wel heel goed. Ik was tevreden, het ging lekker alleen ben ik wel weer toe aan een nieuw schema. Al heb ik deze niet regelmatig gedaan, ik doe hem wel al een tijdje. Daarom gelijk maar een nieuwe afspraak gemaakt zodat ik in het nieuwe seizoen met een nieuw ritme en een nieuw schema start.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Ook deze dag ging het goed. Toen ik de sportschool binnen stapte kon ik mezelf wel voor m’n hoofd slaan omdat ik gewoon weer een lange legging aan had. Om die om te wisselen had ik geen tijd, dus we gingen weer gelijk aan de slag. Ook dit schema ging weer goed. Omdat ik vroeg van huis was gegaan was het ook weer lekker rustig (vind ik leuk).

Fit met IK

Dit goede ritme wilde ik voortzetten op de vrijdag. Ik zou een lesje BodyJam volgen om vervolgens m’n eigen les te geven. Terwijl ik mij stond om te kleden, voelde ik mij opeens niet goed. Pijn in m’n buik, misselijk. Dat werd in de loop van de ochtend niet echt beter, waardoor ik m’n eigen les niet eens kon geven… Helaas pindakaas, weer even een pas op de plek. Gelukkig voel ik mij nu weer prima en kunnen we er weer een nieuwe Fit met IK week tegenaan gaan! Het is ook de laatste week voordat al m’n lessen weer gaan beginnen…

Gisteren ook nog even naar het strand geweest, niks voor mij maar het was heerlijk. Echt een workout ga ik het ook niet noemen, want het water was te koud om er hele banen in te zwemmen. Maar ik vond de foto wel toepasselijk bij de titel… Daarom dat ik er toch even over begin!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply