iDeal of Sweden
IK Samenwerkingen

New Case, New Fase, New Collab: iDeal Of Sweden

22/08/2019

Hey you!

Vandaag weer een iets andere blog dan normaal. Niet eentje over sport, niet eentje over dansen, niet eentje over zere tenen… Maar eentje over mijn nieuwe samenwerking met iDeal of Sweden! En daar ben ik super blij mee.

Jup. Ik was iemand die het liefst elke week een nieuw hoesje om haar telefoon had. Dan had je een nieuwe gekocht waarvan je zeker wist dat je deze een hele tijd om je telefoon liet zitten en dan was het toch niet de ware. De ene keer moest hij transparant zijn, de andere keer met een leuk printje en daarna wilde ik een hoesje waar ik m’n pasjes in kwijt kon. Een telefoon generatie (iPhone 7) geleden ben ik bij iDeal of Sweden terecht gekomen en ik was op slag verliefd!

iDeal of Sweden

We leven tegenwoordig ook echt in een telefoonwereld. Heb je er geen, dan wordt je voor gek verklaard (m’n vader heeft er geen, maar die heeft dan weer wel een fax en die heb jij lekker niet). Een mooie accessoire om dat ding aan te kleden is dan ook geen overbodige luxe en dat is iets waar ik ook gelijk weg van was. Ik ben sowieso niet echt handig dus je zult mijn telefoon dan ook nooit naakt ontmoeten. Met een nieuw hoesje voelt je telefoon weer als nieuw en kan hij (of eigenlijk het) weer even mee… Dat heb ik in ieder geval altijd!

De laatste tijd was ik dan ook een beetje in tweestrijd met mezelf. Ik wilde graag een nieuw telefoon hoesje, maar ik was ook trots dat ik deze er al zo’n tijd omheen had! Gelukkig kwam iDeal of Sweden met het bericht dat ik een mooi product uit mocht kiezen. Na een avondje kwijlen achter m’n laptop koos ik uiteindelijk voor deze. Het leuke van dit merk is dat ze niet alleen hoesjes verkopen, maar ook omslag hoesjes waar je je telefoon met magnetische kracht in vast kan klikken. Daarnaast hebben ze ook nog, opladers, houders powerbanks en nog veel meer! Het enige nadeel wat ik kan verzinnen is dat dit hoesje niet je volledige telefoon beschermt en dat je heel erg hebberig wordt als je op de website belandt!

iDeal of Sweden

Maar niet getreurd! Met de code: isabellakok krijg je tot vandaag nog 20% korting op alle producten! Houdt daarnaast m’n Instagram in de gaten voor nog meer leuke acties…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: