Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #32: Weer hetzelfde liedje

19/08/2019

Hey you!

Nou als jullie allemaal de blog van vorige week hebben gelezen, dan weten jullie nu ongeveer wat het komen gaat. Alleen ga ik natuurlijk niet alles herhalen, vandaag houd ik het weer kort en krachtig. Zoveel bijzonders is er namelijk niet gebeurd in deze Fit met IK week.

Het is bizar hoe snel je spieren weer gewend zijn aan alle lessen die je normaal geeft. Afgelopen week dan ook helemaal geen spierpijn gehad. Wel was ik een stuk meer vermoeid dan de week ervoor, maar dat is ook niet zo heel gek… Deze Fit met IK week dus bijna geen spierpijn gehad, weer netjes al m’n lessen volbracht en ik zat er weer goed in. M’n humeur is eerlijk gezegd ook een stuk beter als ik in een ritme zit dan dat ik teveel rust heb.

DONDERDAG: Dansen
Een hele lieve collega van mij gaf deze dag een les aan volwassen en vroeg of ik ook wilde komen. Heel graag, want een dansles volgen is het leukste wat er is (oke naast nog wel meerdere dingen). Een heerlijk lesje 1,5 uur met volle overgave al m’n energie gegeven! Geen beter gevoel dan dat. Begin september ga ik zelf wat proeflessen doen, in de hoop dat ik komend seizoen zelf ook weer les kan volgen. Ik hoop dat het wat wordt!

Fit met IK

Gisteren stond op de planning om naar de sportschool te gaan, maar Niels en ik kregen een hoop bezoek (wat heel gezellig was). Daarnaast moesten er nog boodschappen gehaald worden en waren we stiekem ook een beetje moe want de avond daarvoor waren we een paar uurtjes op stap gegaan… Dus ja, als je toch niet gaat sporten hebben we er gelijk maar een dag van gemaakt met chocolade cake en patat (wel zelfgemaakt, die patat dan).

Komende Fit met IK week ga ik sowieso weer de sportschool in! Ik kan niet wachten eerlijk gezegd…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply