leuke hoekjes
IK Persoonlijk

5 leuke hoekjes in onze woonkamer

15/08/2019

Hey you!

Deze week neem ik jullie mee naar wat kleine stukjes uit onze woonkamer. Het is deze week toch niet echt lekker weer, dus dat betekent lekker binnen blijven. Nou vind ik dat persoonlijk helemaal niet erg in ons mooie huisje. Ik lig eigenlijk het liefst met een dekentje en een dikke trui op de bank… Misschien snap je hierna wel waarom! Hieronder een paar van onze leuke hoekjes.

leuke hoekjes
Laten we beginnen bij de eettafel. Omdat onze eettafel best wel groot is en we vaak met z’n twee├źn eten, wilden we graag een gedeelte opvullen met iets anders! Na lang zoeken zijn we uiteindelijk dit tegengekomen. En als dochter van de groenteboer mag de fruitschaal natuurlijk niet ontbreken!

leuke hoekjes
Als je dan een klein stukje naar links opschuift, staat deze kast waar we gelijk al helemaal weg van waren. Onze eerste echte aankopen waren dan ook bijvoorbeeld de ananaslamp en de olifant (allebei een terugkerend thema in ons huis). Deze kast was eigenlijk zo gevuld, daarom zijn we ook nog op zoek naar een andere kast. Zoals velen van jullie zeggen: “Daar moet je tegenaan lopen.” We hebben al een hoop gelopen, alleen nog niet tegen zo’n kast aan helaas…

leuke hoekjes
Ik zei toch, het komt terug. Die ananas spaarpot had ik nog, wat heel goed uitkomt met het verkopen van onze koekjes. Wat natuurlijk een grapje is, maar Niels is er maar druk mee… Het huis heeft ten slotte een hoop geld gekost! Gelukkig heeft alles goed uitgepakt en zijn wij overal heel blij mee. Daarnaast hebben we ook al een hoop leuke spullen gekregen!

leuke hoekjes
Misschien niet het mooiste plaatje, wel het belangrijkste! Mijn (oude) buurman is hier heel druk mee geweest en het systeem is super handig. Laten we niet vergeten, niet het aller gezelligste, maar wel het belangrijkste hoekje natuurlijk! Niemand kan namelijk zonder eten!

leuke hoekjes
Hier ben ik zelf nog wel het meest trots op! Dit hoekje is gewoon helemaal af en omdat wij graag op de bank zitten (of eigenlijk liggen) zien we dit uitzicht het meest. En het knappe is, dat er nog helemaal geen planten dood zijn gegaan! Klein applaus voor mij, want elke maandag geef ik braaf de planten water.

Ik heb een paar weken Huisje, Boompje, Feestje bijgehouden. Misschien komt dat nog wel terug met de grote before & after. Moet ik nog heel even over nadenken! Hier heb je in onder geval al wat leuke hoekjes gezien!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply