Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #31: Acht lessen in vier dagen…

12/08/2019

Hey you!

De vakantie is weer voorbij. Deze Fit met IK week volop sportlessen gegeven en dat viel niet altijd mee. Maar fijn? Dat was het zeker! Ik voel mij altijd het beste als ik in beweging ben en als ik wat te doen heb. Want stilzitten is niet echt iets voor mij. Ook al wordt het soms wel een beetje verplicht… Één ding wat zeker is, m’n shirt was na elke les helemaal doorweekt.

MAANDAG: XCORE & BodyPump
Het begin van een zware Fit met IK week. Ik dacht altijd dat maandag ochtend niet echt mijn ochtend was, maar ik had er weer zin in! Gek genoeg wel een klein beetje gespannen maar ik had m’n lessen weer een aantal keer doorgenomen, dus dat moest goed komen. Het ging ook heel goed, misschien wel een beetje te goed dus vooral tijdens de BodyPump echt niet rustig aan gedaan. Was niet nodig dacht ik.

Fit met IK

DINSDAG: BodyJam & BodyPump
Ik werd wakker en m’n hele lichaam deed zeer. M’n armen kon ik bijna niet optillen, m’n benen hadden geen zin. Dus ik had een zware ochtend, kort gezegd. Dat mocht de pret niet bedrukken want na wat oefenen op de BodyJam ging ik weer met positieve energie (en twee paracetamol ingenomen) naar de sportschool. Vandaag toch maar met de Pump iets rustiger aan gedaan, leek mij toch wel verstandig na gisteren.

Fit met IK

WOENSDAG: XCORE & BodyPump
Na twee ochtenden twee lessen te geven, was ik vanochtend vrij. Vanavond stonden er weer twee lessen op de planning. Daarom besloot ik om de rest van de dag lekker rustig aan te doen. Nou ja, lekker rustig aan doen voel ik niet zo veel voor. Maar soms is het wel nodig. ’S Avonds weer richting de sportschool, voor m’n lessen begonnen even wat complimenten ontvangen (word ik heel gelukkig van) en weer even twee lessen geknald. Vooral de Pump zat helemaal vol, dat werkt toch het lekkerst!

Fit met IK

VRIJDAG: BodyJam & BodyPump
Eigenlijk hoefde ik alleen de BodyPump te geven, maar omdat iemand anders de nieuwe BodyJam al gaf, kon ik het niet laten om thuis te blijven. Alvast een extra moment om iets nieuws te leren is altijd wel een goed idee! Het scheelt als je zelf niet de les geeft, dat je zelf kan bepalen hoeveel energie je geeft. Als je voor de groep staat geef je namelijk al snel alles wat je in je hebt. Het was in ieder geval weer fijn om een uurtje voor jezelf te dansen en er zit een beweging (wel meerdere eigenlijk) in wat ik echt heel leuk vind.

Fit met IK

Zaterdag had ik met Niels afgesproken om zondag samen te trainen, maar omdat ik ’s nachts ineens last kreeg van m’n buik, zijn we toch maar thuis gebleven. Wel verstandig omdat ik vandaag gewoon weer aan de bak moet. Ik hoop volledig herstelt voor weer een leuke Fit met IK week!

Welke groepsles vind jij het leukst?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: