Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #30: Ik kon bijna niet meer lopen…

05/08/2019

Hey you!

Eindelijk kon ik de draad weer een beetje oppakken. Kon ik weer wat gaan doen, want dat stilzitten is echt niet mijn ding. Ook al moet ik toegeven dat ik het wel even nodig had. Gelukkig heb ik nog vakantie en kan alles op een rustig tempo. Dat moest na een training van de Fit met IK week ook wel, want daarna kon ik bijna niet meer lopen… Lees je mee?

MAANDAG: Cardio
M’n kleine teen ging lekker, ik was het stilzitten zat, dus het werd weer tijd voor een bezoekje aan de sportschool! Dat vertel ik wel heel enthousiast, m’n benen waren er iets minder blij mee… Ik besloot daarom ook om weer rustig te beginnen en alleen aan cardio te doen. Toen ik een beetje warm begon te worden, de loopband wat harder gezet om te rennen. Ik merkte gelijk al dat ik dit niet dagen (laat staan een kwartier) vol ging houden, dus luistert naar m’n lichaam, mezelf dan maar even niet gemarteld. Het was fijn, maar sporten na een tijdje rust is wel echt heftig! Ik deed tijdens m’n workout dus wat hardlopen, roeien en traplopen op een apparaat.

Fit met IK

DINSDAG: Fietsen
Het was weer tijd voor een bezoekje op de Veluwe zoals we een paar Fit met IK weken geleden ook deden (deze blog vind je hier). Deze keer iets minder gefietst, maar wel genoeg dat je je kont zo fijn (not) gaat voelen als je op het zadel zit. ’s Avonds gingen we nog op zoek naar wilde zwijnen en herten, maar helaas niks gespot. Het was eigenlijk ook wel heel erg donker… Ook woensdag hebben we nog een stuk gefietst, maar dat voeg ik voor het gemak gewoon lekker hier bij. Ik heb ten slotte ook vakantie!

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Ik moest er toch een keer aan geloven en dit is toch wel wat ik het fijnste vind. Vooral in een lege sportschool! Deze dag heb ik mezelf niet laten kennen, mezelf uitgedaagd om niet weer helemaal vanaf het begin te starten. Dat is gelukt, met kramp in m’n benen… Ik heb na m’n eigen verbazing m’n hele schema afgewerkt en het was heerlijk. Vrijdag ochtend was ik iets minder blij, maar dan heb ik toch wel echt goed m’n best gedaan. Ik kon serieus bijna niet meer lopen!

Fit met IK

ZONDAG: Cardio
Met tegenzin toch maar door naar de sportschool. Ik wist eigenlijk ook niet waarom… Het was een beetje zo’n dag van ik heb nergens zin in, maar ik wil van alles doen. Vandaag geef ik weer m’n eerste sportlessen, dus ik moest niet zorgen voor spierpijn. Die overigens net weg was van afgelopen donderdag! Daarom deed ik wat op de loopband en de crosstrainer, om een beetje m’n conditie terug krijgen. Ik heb mezelf daarna wel beloont met een heerlijke smoothie met eiwit, dat dan weer wel! Want ik ben toch gegaan…

Fit met IK

Komende weken weer zorgen voor een ritme en daar hoort letten op m’n voeding ook bij. Ik wil het zelf ook iets meer bij gaan houden, zodat ik niet na een week opgeef. Daarnaast geef ik deze week zeven sportlessen, dus ik weet niet of ik zelf ga sporten… Maar ik neem jullie zeker weer mee!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: