Fit met IK
Fit met IK Sport

(niet zo) Fit met IK #29: Kleine ingreep, Grote rust

29/07/2019

Hey you!

Vandaag kunnen we het weer heel kort houden, maar ik zal het toch allemaal even uitleggen. Anders wordt het toch weer zo saai en dat is zeker niet de bedoeling. Ik bedoel het is vakantie, dan moet je toch wat te lezen hebben! Het scheelt dat ik ook vakantie heb, daarom twijfelde ik ook of ik wel zou gaan bloggen… Maar m’n vriend slaapt, ik ben wakker dus ik heb m’n laptop er weer bij gepakt.

Deze Fit met IK week helemaal geen één workout gedaan, m’n stappen waren lager dan anders en ik at heel veel ijs. Nu zul je je vragen waarom. Want ja, het was vorige week niet normaal warm, maar bij mij zat er ook nog een andere reden achter. Zoals je hier misschien wel kunt lezen, zat er een kleine operatie aan te komen. Deze werd afgelopen maandag uitgevoerd.

Fit met IK

Ik dacht zelf dat het wel mee zal vallen, maar toen de arts de verdovingen in m’n kleine teen zette, piepte ik wel anders. Dat viel niet heel erg mee, maar gelukkig was het snel voorbij. Ik moest een dag met heel veel verband om m’n teentje lopen en daarna rustig herstellen. Dat verband eraf halen was ook niet echt een hele leuke ervaring, maar daarna ging het allemaal voorspoedig. Nou ja, ik moest hem niet stoten, dat was niet zo fijn. Ik heb een paar dagen gek gelopen want zich uitte in spierpijn in m’n kuit, toch nog een beetje het idee alsof ik had gesport!

Sinds een paar dagen geleden ben ik zo goed als pijnloos en kan ik weer normale schoenen aan. Ik moet wel zeggen dat ik helemaal tot rust ben gekomen en dat ik het wel even heerlijk vond. Natuurlijk heb ik ook een duik genomen in het verfrissende water, maar dat zwemmen van mij kan je niet echt onder een workout verstaan. Daarnaast heb ik trouwens een paar dagen geleden een ijzeren ovenschaal op m’n grote teen laten vallen, dus die is nu nog een beetje dik en blauw. Die tenen van mij hebben een hoop te verduren…

Fit met IK

Dus niet echt gesport, maar het lijkt mij een prima blogje! Ik denk dat ik vandaag toch even m’n sportkleren aantrek om weer rustig op te bouwen, in ieder geval wat te bewegen. Stilzitten is toch niet echt mijn ding.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: