Huisje Boompje Feestje
IK Persoonlijk

Huisje Boompje Feestje Deel 3: Het is zover!

25/07/2019

Hey you!

Het is alweer veel te lang geleden dat ik jullie op de hoogte heb gehouden over ons Huisje Boompje Feestje. Zeker wel meer dan een maand zag ik! Elke keer als ik dacht dat het een mooi moment voor een blog was, kwam er weer iets nieuws bij. Als ik hem dan wilde schrijven, gebeurde er weer iets anders en ga zo maar door… Afgelopen weekend was het moment dan daar, we bleven slapen in ons huis. Hier is Huisje Boompje Feestje Deel 3.

Wat er de afgelopen weken allemaal is gebeurd? Een hele hoop dus. Toen het schilderwerk en de vloer klaar waren, hebben we gelijk de bank, de eettafel en een kast laten komen. Zo konden we eindelijk ergens een beetje normaal zitten. Gelukkig hoefden we de bank niet zelf in elkaar te zetten, de rest van al onze spullen kwam helaas wel in delen.

Huisje Boompje Feestje

Boven werd er ook hard doorgewerkt. Al heel snel lag ons mooie laminaat boven en werden de plinten gelegd. Het schilderwerk was namelijk al best snel klaar! Van de muren dan… Er waren nog wel wat andere dingen die geschilderd moesten worden. Daarna wat kastjes in elkaar gezet, maar de grootste klus zijn wel onze kleding kasten. Waarvan er nog steeds eentje afgemaakt moet worden. Meestal houd je bij de Ikea schroefjes over, wij kregen ze helaas te kort. Gelukkig is dat bijna opgelost en kunnen wij eindelijk dat ding afmaken.

Huisje Boompje Feestje

Mijn vader is trouwens weer als een gek de tuin in gegaan. Er stonden twee bomen in de tuin die haast niet te doen waren. Uiteindelijk na avonden hakken en wrikken hebben ze het toch opgegeven (de bomen dan h├Ę). Wat een opluchting was dat! De nieuwe tegels voor de voortuin zijn uitgezocht en daar kunnen we dan straks mee aan de slag. Ook staan sinds gisteren wat gezellige bloemen in de tuin.

Heel wat bezoekjes aan de Ikea, de Karwei en de Leen Bakker verder begint het eindelijk echt op een huis te lijken. De lampen hangen, bijna alle stopcontacten zitten op hun plek en zo gaan we langzaam alles echt af maken. Zo komen er hoplijk snel ook onze lijsten binnen die we aan de muur gaan ophangen! Nu zijn we bijvoorbeeld bezig met het uitkiezen van gordijnen en is er gisteren iemand gekomen voor de hor boven en beneden. Dat is namelijk wel nodig met dit weer. En we kunnen er niet meer omheen, er staat een wasmachine en een droger op zolder, dus ook dat karweitje gaat er straks bij komen…

Huisje Boompje Feestje

Sinds afgelopen zaterdag slapen we dus in ons huis! Met ge├»mproviseerde gordijnen zijn we een heel eind gekomen. Alleen een beetje last van muggen, maar verder gaat alles prima! Deze twee weken zijn we vrij, daarom hebben we alle tijd om wat dingen af te maken… Maar ook even tijd om te genieten. Want in zo’n korte tijd je huis helemaal mooi maken, is niet niks! Gelukkig zijn we ongelofelijk happy met hoe alles gaat en hoe het eruit ziet! Tot in een nieuwe Huisje Boompje Feestje.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: