Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #28: De trap op en af

22/07/2019

Hey you!

Nou lezers, hoe graag ik ook alles van de vorige Fit met IK week wilde vasthouden. Het ging even niet. Ik had niet veel tijd om te sporten, want ik was veel aan het werk en daarnaast zijn we tussendoor ook nog even verhuist! Nog niet helemaal 100% over, maar we zijn in ieder geval wel al heel vaak de trap op en af geweest. Telt ook als een workout volgens mij! Toch heb ik er wat van kunnen maken…

MAANDAG: BodyBalance
Zoals ik laatst al zei, heel misschien ga ik BodyBalance in de toekomst geven. Daarvoor moet ik natuurlijk wel weten of ik de les wat vind. Maandag wordt BodyBalance na m’n Pump gegeven, dus ik besloot een uurtje te blijven. Ik vond het bijna de hele tijd een super fijne les, de rest van de tijd zat ik in confrontatie met mezelf omdat niet alle houdingen heel fijn zijn. Op sommige plekken zit gewoon veel spanning, waardoor het dan juist wel heel goed is om het te doen. Met een voldaan gevoel ging ik dan ook weer naar huis, dit kunnen we vaker doen. Als ik er dan toch al ben, waarom niet nog een uurtje blijven? Tijdens groepslessen vergeet ik vaak foto’s te maken, I’m sorry.

DONDERDAG: Wandelen
Even een kleine innerlijke strijd. Gaan we naar de sportschool of gaan we thuis iets doen. Er kwam nog iets tussendoor (van die kleine dingen die je uitstelt, maar die toch moeten gebeuren uiteindelijk) dus ik had niet zo heel veel tijd meer om heen en weer te rijden. Dan maar thuis een wandeling maken met een heerlijk zonnetje. In een rap tempo liep ik een rondje bij ons in de buurt. Maar ik blijf erbij, samen lopen vind ik leuker als alleen. Ik neem mij altijd voor dat ik heel ver ga, maar puntje bij paaltje keer ik toch sneller terug dan verwacht…

Fit met IK

Vandaag word ik geholpen aan m’n kleine teen, daarom is het afwachten of er volgende week wel een Fit met IK komt. Wie weet kan ik helemaal niks, maar wie weet gaat het ook wel heel goed! We gaan het zien. Ik loop in ieder geval nog wel heel vaak de trap op en af…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: