Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #27: We zijn weer goed bezig!

15/07/2019

Hey you!

De deuren zijn weer geopend, de motivatie is sterker terug dan ooit en we hebben weer wat energie gespaard! Nu moeten we niet al die energie gelijk uit het raam gooien, maar het langzaam opbouwen. Dat is wat ik in deze Fit met IK week heb gedaan…

MAANDAG: Kracht
Ja hoor! Eindelijk, daar zijn we weer. Na lange tijd toch weer alles bij elkaar geraapt om richting de sportschool te gaan. Ik had onwijs veel zin en het was lekker rustig. Zelf heb ik met sommige dingen ook wel een beetje rustig aan gedaan. Met sommige dingen niet, wat eindigde in flinke spierpijn… Maar dan heb ik tenminste wat gedaan! Een heerlijk begin van de Fit met IK week, weer helemaal klaar om door te knallen.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Vandaag voor de verandering eens samen met m’n zusje naar de sportschool. Ook vandaag was het lekker rustig (heeft iets te maken met de zomervakantie denk ik), dus ik was weer helemaal in m’n element. Bijna alles van m’n schema uit kunnen voeren en een klein stukje op de loopband gerend. Mijn kracht is een beetje hetzelfde gebleven, gelukkig maar, want zo hoef ik niet helemaal opnieuw te beginnen.

Fit met IK

Qua voeding is het deze week ook ontzettend goed gegaan. Hopelijk kunnen we dit een hele tijd vasthouden. Vandaag sla ik m’n training wel even over, want gisteren hebben we weer de hele dag geklust. En geloof mij, een keuken schoonmaken kost ook een hoop kracht.

Zie jullie weer in de volgende Fit met IK!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: