van het matje af
Yoga

Van het matje af…

11/07/2019

Hey you!

Even geleden kondigde ik het al aan, een paar maanden geleden heb ik met een beetje pijn in m’n hart een moeilijke beslissing gemaakt. Gelukkig ben ik niet van het padje af, maar voor nu stap ik even van het matje af.

Ongeveer twee jaar geleden ben ik begonnen met het geven van Yoga, toen vond ik het onwijs eng en spannend, maar ik ben het steeds leuker gaan vinden en ook steeds beter in gaan worden. Zoals de meesten van jullie denk ik wel weten ben ik na m’n dans opleiding gelijk verschillende Yoga opleidingen gaan doen en die heb ik succesvol afgerond. Heerlijk vond ik het. Dus de afgelopen jaren heb ik elke donderdag avond een Yoga les gegeven.

We begonnen met ongeveer vier mensen (waaronder m’n moeder en zusje trouwe klanten waren) maar de laatste tijd is het steeds meer gaan groeien. Des ondanks heb ik toch besloten ermee te gaan stoppen, ik stap dus even van het matje af. Omdat ik ook al zoveel andere lessen geef maar ook omdat ik nu maar één uurtje yoga geef in de week, koste het mij extra veel energie om deze les voor te bereiden. Een beetje gek wel, want met een Pump les verbrand je veel meer!

Voor Yoga heb je ook zoveel meer mogelijkheden en opleidingen die je kan volgen. Ik wilde ze wel allemaal volgen, maar daar heb ik nu gewoon geen tijd voor en eigenlijk liggen m’n interesses er nu ook niet helemaal. Als ik een uurtje vrij heb ga ik liever zelf sporten dan dat ik ergens een Yoga les ga volgen. Dus uiteindelijk toch maar de beslissing genomen om er (voor nu) mee te stoppen. Je weet natuurlijk nooit hoe het verder gaat lopen, het is in ieder geval een hele mooie combinatie met alles ernaast!

Een paar weken geleden werd ik gevraagd of ik misschien Body Balance wilde geven… Vanuit de organisatie Les Mills is dat een les Power Yoga. Lijkt mij heel leuk, maar ik ga niet gelijk ja zeggen. Eerst even kijken hoe het volgend seizoen gaat lopen. Ik krijg er zeker twee danslessen bij volgend jaar en natuurlijk een huis! Nouja geen huis erbij, maar we hebben er nu één! Eerst eens kijken hoe alles loopt en dan zien we wel weer verder.

Voor nu stap ik even van het matje af, maar wie weet stap ik er zo weer op! Voor nu in ieder geval niet om les te geven, maar om heerlijk les te volgen! Volgende week geef ik dus m’n laatste yoga les…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply