Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #26: Voorzichtig wat stappen maken

08/07/2019

Hey you!

Langzaam krabbelen we weer een beetje op. Heel langzaam. Deze Fit met IK week kwam eigenlijk alle vermoeidheid er een beetje uit. De show was geweest, dus ik had iets meer vrije tijd. Ik hoopte meer tijd om te sporten maar het werd meer tijd om wat rustig aan te doen. Heel hard sporten zat er nog even niet in. Ik werd een beetje grieperig en er viel een glasplaat kapot op m’n hoofd…

MAANDAG: Wandelen
Na zo’n drukke dag op zondag is het daarna natuurlijk gewoon weer maandag. Deze maandag morgen liep een beetje met de ziel onder m’n armen. Ik was moe maar ik wilde wat doen, maar ik wist niet zo goed wat. Dus ik besloot even buiten (in het heerlijke zonnetje) een rondje te wandelen. Deze werd niet heel lang, want na een tijdje merkte ik dat ik nog ontzettend moe was. Daarna maar even lekker in de tuin chillen.

Fit met IK

VRIJDAG: Wandelen
Voordat ik m’n les ging geven, wilde ik al even in beweging komen. Ik besloot dat rondje van maandag iets uit te breiden naar iets langer en dat is goed gelukt. Ook al merkte ik dat ik nog niet helemaal fit was, de buitenlucht deed mij erg goed! Heerlijk om met dit weer buiten te zijn.

Fit met IK

Dan hoop ik dat dat moeie gezeur nu echt voorbij is. Voor morgen staat er een workout op de planning en die ga ik gewoon lekker doen. We zien wel hoe het gaat en hoe het loopt. Vanaf nu weer volop m’n best doen, want daar voel ik mij toch het beste bij! En daarnaast ook weer van plan meer te bloggen, want in het huis is er ook weer een hele hoop gebeurd!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: