Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #25: Helemaal leeg

01/07/2019

Hey you!

Wat een (niet) Fit met IK week was dit. Ik ben dan ook letterlijk en figuurlijk helemaal leeg en deze blog dus eigenlijk ook. De energie was er niet om te gaan sporten en na gisteren was ik helemaal op, alles deed zeer. Maar wat was het weer goed geslaagd en fantastisch, ik heb echt onwijs genoten.

De laatste weken in het teken van het huis en daarnaast al m’n lessen geven. Ik moet zeggen dat die combinatie best wel heftig was. Omdat ik weinig energie over had, weinig wezen sporten en daarnaast had ik steeds trek in ‘slecht’ eten. Dat at ik dan ook gewoon en daar voelde ik mij lekker niet schuldig over. Maar hier moeten we natuurlijk niet in blijven hangen! Komende week wil ik weer rustig alles oppakken en gaan we er weer met de volle 100% voor.

Vandaag nog even rustig aan, m’n rug heeft er nog helemaal geen zin in. Maar het is allemaal voor een heel goed doel geweest. Bijna 500 leerlingen die stonden te stralen op het toneel. Dan bof ik maar weer met m’n werk en wat ik doe. Dus voor vandaag is dit het even, voor de volgende Fit met IK week hoop ik iets meer!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: