Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #24: Een moment Me Time

24/06/2019

Hey you!

Vanuit m’n bed begin ik aan deze blog die weer iets te laat online komt. Vannacht haast niet geslapen (wel nieuwe tafels en lampen gevonden) en toen ik sliep was ik middenin een Pretty Little Liars aflevering en dat was geen pretje. Met moeite pak ik m’n laptop, maak ik deze blog af en blijf ik de rest van de ochtend lekker in m’n bed. Ik ben moe van het klussen, m’n lichaam heeft al moeite met het verwerken van een BodyPump lesje… Maar toch heb ik van de week een keer gesport! Gewoon voor de ontspanning en dat heeft mij onwijs goed gedaan.

DONDERDAG: Kracht
Het stond niet echt op de planning. De wil was er al een tijdje, de energie niet echt. Deze ochtend was het er allebei. M’n sportkleding weer aangedaan en richting de sportschool gegaan. M’n schema er weer bij gepakt waar ik ook had opgeschreven met hoeveel kilo ik alle oefeningen deed. Het verbaasde mij, want ik kon alles nog met gemak uitvoeren, ik was helemaal niet achteruit gegaan. De workout ging zo lekker en vooral ook ontspannen. Echt een gevoel van ontspanning terwijl ik mij toch wel aan het inspannen was. Als een blij ei weer terug naar huis, deze had ik in ieder geval in the pocket!

Fit met IK

De rest van de Fit met IK week dus helaas geen workout, niet aan toe gekomen. De show van onze dansschool is komende zondag, daar gaat nu een hoop energie naartoe! Vanaf dan alles weer lekker rustig opbouwen…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: