BodyJam
Dans Opleidingen Sport

Les Mills BodyJam diploma trouwens in the pocket!!

13/06/2019

Hey you!

Na de BodyJam opleiding ben je er helaas nog niet helemaal. Tijdens de opleiding presenteer je namelijk twee nummers, maar voor je echte diploma moet je de hele les kennen en kunnen. Die les film je, stuur je op en dan is het in spanning afwachten op de uitslag.

Dan ben ik zo iemand die na de opleiding meteen aan de slag gaat. De week erna gaf ik m’n les dus ook gelijk al gefilmd. Daar wilde ik zo snel mogelijk vanaf zijn, want ik vind het zo ongemakkelijk om mezelf te filmen. Het is vaak heel leerzaam, maar ik kan zo’n filmpje echt niet terug zien. Ik had het voor de zekerheid de week erop nog een keer gefilmd en deze was net even beter, dus op goed gelukt opgestuurd. Daarna viel ook gelijk m’n filmconstructie uit elkaar, ook m’n statief was er dus klaar mee.

Niet om te slijmen, maar ik ben zo blij dat ik deze les mag geven! Het is elke keer weer een feestje met de heerlijke muziek, de choreografie maar ook met de mensen in de les. Je geeft in een uurtje alles wat je hebt en laat je helemaal gaan. Daarnaast is dansen natuurlijk fantastisch, maar dat wist ik natuurlijk al!

Je zou de uitslag binnen vier tot zes weken te horen krijgen, maar na een week kreeg ik al de uitslag dat ik geslaagd was! YES! Zo fijn. Daarnaast krijg je ook een aantal opmerkingen met wat goed is en wat beter kan. Want doorgroeien, dat kan altijd. Het is sowieso fijn om de bevestiging te krijgen dat je iets goed doet. Daar was ik namelijk toch een beetje bang voor. Zul je net zien, heb je een dansacademie gedaan, maar bak je er uiteindelijk toch niks van. Een paar weken later kreeg ik gelukkig dit papiertje in handen… Kan weer mooi bij m’n verzameling!

Vanaf nu geef ik elke week ‘legaal’ BodyJam! Heb jij wel eens een lesje meegedaan?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply