Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #22: De kracht van de herhaling

10/06/2019

Hey you!

Hier was ik al een beetje bang voor, want het is niet gelukt. Een hele lege Fit met IK. Sinds we de sleutel van ons huis hebben ben ik moe en druk. Met wel meerdere dingen druk en sommige daarvan kan ik wel onder het kopje Fit met IK plaatsen. Dus dit was niet gelijk het einde van de blog…

Deze week geef ik namelijk de nieuwe releases van de Les Mills lessen BodyPump en BodyJam. Om die lessen in m’n hoofd te krijgen betekent dat een hele week herhalen, herhalen en nog eens herhalen. Bij mij werkt het het best om alles ook heel vaak te doen. Dat betekent dus heel veel squats, lunges en dansjes. En ik moet zeggen, daar gaan ook heel wat zweetdruppels verloren!

Afgelopen woensdag, donderdag en vrijdag ochtend was ik dan ook alleen maar aan het dansen en sporten en of alles goed in m’n hoofd zit? Dat gaan we straks en morgen zien! Best wel een beetje spannend altijd, vooral de BodyJam is echt wel een hele klus. Daar is dan ook nog een hoop werk aan de winkel, dus als jij dit nu leest ben ik vast weer aan het dansen in de woonkamer. Daarnaast is het schuren, schoonmaken en alle klusjes van vorige week toch ook wel echt workout waardig!

Vorige Fit met Ik week de kracht van de herhaling, deze week hoop ik dat alles goed in m’n hoofd zit, zodat ik toch even een keertje kan ontspannen in de sportschool. We gaan het weer zien!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: