huisje, boompje, feestje
IK Persoonlijk

Huisje, Boompje, Feestje Deel 1

07/06/2019

Hey you!

Daar was ik weer! Dit keer met de sleutel van ons huis. Weken lang naar uitgekeken en afgelopen maandag was het eindelijk zo ver. Voor die tijd hebben we natuurlijk al van alles moeten regelen (en betalen) maar nu kunnen we ook eindelijk echt beginnen. Toen het moment eenmaal daar was toch een beetje gespannen. Voor de zoveelste keer wat moeten tekenen, maar dit keer was het toch wel ├ęcht echt. De sleutel overhandigd en ik kon wel janken. Maar ik hield mij natuurlijk wel een beetje stoer…

huisje, boompje, feestje

Dus de sleutel was binnen. Voor de eerste keer naar ONS huis. Wel een beetje gek, ineens stond het helemaal leeg. Inmiddels was het etenstijd (ik had vet honger want bij de notaris krijg je weinig te eten) en na het eten gingen we gelijk weer terug. Mijn familie en Niels zijn familie het huis laten zien en er kwam ook al gelijk iemand kijken naar de meterkast. Mijn vader ging als een gek de jungle in (onee ik bedoel onze tuin), want daar kon je bijna niet doorheen lopen. Gelijk ook maar even onze nieuwe buren ontmoet en ook die zijn goed gekeurd!

Het werken gaat ook gelukkig door en ik zit dan ook net in de drukste periode van het jaar. Maar dat mag de pret niet drukken want ook de volgende avond zijn wij in het huis te vinden. ’s Middags al even (of nou ja ik zeg ‘even’ alsof het niks is maar ik ben geen held als het om de weg vinden gaat, dus ik moest eerst nog even goed nadenken hoe ik precies bij het huis kwam) langs geweest om de stukadoor het plafond te laten zien, ’s avonds kwam weer wat familie en begon mijn vader weer van alles uit de tuin te halen. Ik wilde zelf ook wat doen, dus ben maar met de schroevendraaier wat planken eraf gaan halen.

De dag erop weer hetzelfde liedje, ’s avonds naar het huis en dit keer kwam de schilder langs, mijn vriendinnen, nog wat familie, de loodgieter en het stroompunt van de lamp werd verplaatst. Voordat iedereen kwam hebben wij nog even de eettafel nagemaakt met karton, om te kijken waar we die dan neer gaan zetten. Tussen de drukte door dus ook nog even wat belangrijke beslissingen maken en iedereen een rondleiding geven.

Tot nu toe vooral druk met rondleidingen geven maar van het weekend gewoon keihard aan de slag! We hebben namelijk twee vrije dagen dus dat wordt dubbel zoveel klussen. Daar heb ik (nu nog) alleen maar heel veel zin in, want dan knapt het huis alleen maar van op! Daarnaast hebben wij een hele hoop lieve mensen om ons heen die graag een steentje bij dragen. Dus we komen er wel!

Ik heb in ieder geval al een before en after foto van de tuin! Wat m’n vader al binnen een uur heeft verricht. Nu ziet het er zelf nog veel beter uit…

huisje, boompje, feestje

huisje, boompje, feestje

Dat was het dan… Huisje, Boompje, Feestje voor deze week!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: