Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #21: Dansen tot diep in de nacht…

03/06/2019

Hey you!

Het wordt vandaag niet echt een lang verhaal. Lekker kort dus. Maandag ging m’n workout niet door omdat ik (heerlijk) op Terschelling zat… Ook al hebben we daar wel veel gefietst! Zondag ging m’n workout in de sportschool niet door omdat ik geen tijd meer had en woensdag had ik ook iets! Deze week wordt ook een beetje hectisch, maar ik hoop dat ik daarom juist wel tijd vrij kan maken om te sporten.

DONDERDAG: Kracht.
Zo. Ik had echt even heel weinig zin. Maar ik was ook een beetje bang dat jullie anders naar een lege pagina moesten staren, dus ik ben toch maar gegaan. In de auto twijfelde ik nog of ik een les Grit mee ging doen, of zelf ging trainen… Ik ben uiteindelijk toen ik de sportschool binnen stapte voor het tweede gegaan. Blij toe, want het ging echt wel lekker! Het zweet kwam overal vandaan, maar dat is wel een goed teken, vind ik dan. Niet m’n hele schema helemaal voltooid want ik moest nog één keer die verschrikkelijke lunges herhalen, maar iemand stond ineens op mijn plek. Misschien had ik beter m’n best moeten doen om een andere plek te zoeken, maar dat heb ik lekker niet gedaan!

Fit met IK

ZONDAG: Wandelen.
Zaterdag avond voor het eerst van m’n leven naar de Toppers geweest! Daar heel wat gedanst en een beetje laat thuis. Zondag stond Marco Borsato op de planning (lekker wel, twee concerten in twee dagen) en omdat we ineens moesten opschieten had ik geen tijd meer om naar de sportschool te gaan. Dan maar even buiten lekker in de zon een wandeling gemaakt! Ik moest vrijdag ook trouwens een extra les invallen en heb het weekend wat afgelopen. Dus het was wel even goed zo.

Fit met IK

Bij elkaar dus wel heel wat calorieën verbrand door het gezellige dansen. Ik ben benieuwd wat deze Fit met IK week mij gaat brengen! Let’s goooo.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: