even wat anders
IK Persoonlijk

Even wat anders!

30/05/2019

Hey you!

Even wat anders! Zoals jullie weten ben ik al een tijdje bezig met bloggen… En het spijt mij, maar ik heb jullie de laatste tijd een beetje verwaarloosd! Dat is niet omdat ik schrijven stom vind, maar omdat ik daarnaast ook nog druk ben met andere dingen zoals jullie misschien wel weten. Zo krijgen we komende maandag de sleutel van ons huis, probeer ik een paar keer in de week te sporten en komt de eindshow ook steeds dichterbij.

Maar neem even een goed kijkje, want m’n website heeft een paar kleine veranderingen ondergaan, hier en daar een likje verf, een nieuw kleurtje en van de week heeft m’n lieve schoonzusje Yara een hoop prachtige foto’s geschoten (dat zeg ik niet omdat ik mezelf ongelofelijk prachtig vind, maar ze maakt super mooie foto’s waardoor ik er ook nog eens goed opsta). Dus eens even kijken wat die veranderingen gaan doen, het geeft mij altijd in ieder geval weer positieve energie!

Daarnaast staan er ook weer nieuwe leuke dingen op de planning, heb ik een lastige beslissing gemaakt en beleef ik allemaal gave (en soms domme) avonturen. Hier zal ik jullie binnenkort lekker meer over vertellen. Ik hoop dan ook echt dat ik weer wat meer inspiratie krijg om over te schrijven en misschien zou een beetje extra tijd ook niet verkeerd zijn.

Nu ben ik heel erg benieuwd wat jullie leuk vinden om te lezen! Lees je graag over sport, dagjes weg, heb je liever tips over van alles en nog wat of lees je liever iets wat eigenlijk nergens over gaat? Heel misschien kan ik ook wel een before en after huisblog maken! Laat het mij weten, ik ben benieuwd naar jullie reactie… Dit is in ieder geval al even wat anders!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: