Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #20: Sterker dan ooit

27/05/2019

Hey you!

We gaan hard, we gaan lekker, we gaan door (en we doen het allemaal, ja we doen het allemaal)! Deze Fit met IK week weer heerlijk getraind, misschien iets minder dan dat ik zelf had gewild maar ik was tussendoor ook best moe. Ik gaf namelijk maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag BodyPump. Best wel een hele hoop dus en dat is ook best een hele workout!

MAANDAG: Kracht
Een kleine twijfel, gelukkig toch maar gegaan. Want het ging goed! We gaan nu echt de goede kant op. Wat kilo’s erbij (en dan bedoel ik qua trainen, hopelijk niet op m’n buik) en gaan met die banaan! Ik begin al aardig m’n ritme te vinden in alle oefeningen en dat voelt een stuk fijner dan dat je zo aan het stoeien en aan het zoeken bent.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Een beetje vroeg ging de wekker wel, maar dat wiep gelijk z’n vruchten af! Een hele lege parkeerplaats bij de sportschool en daar word ik persoonlijk gelukkig van. Dat betekent alle ruimte en niemand die je in de weg loopt. Ik gooide bijna overal weer wat gewicht bovenop en ook dat ging goed, dus dat wordt volgende week denk ik maar weer zwaarder trainen. Al wil ik het wel rustig opbouwen. Zoals ik de vorige keer al zei… Soms ben je sterker dan je zelf denkt.

Fit met IK

Deze ochtend vertoef ik nog even lekker op Terschelling en dan gaan we de rest van de Fit met IK week er weer tegenaan… Want de zomer komt steeds dichterbij! Ben jij er al klaar voor?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: