Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #19: Nieuw schema, nieuwe doelen, nieuwe IK

20/05/2019

Hey you!

Deze week misschien wel gemotiveerder dan ooit tevoren. Ik kreeg een nieuw schema en was deze hele week echt wel lekker bezig. Naast alle hectische dingen die er gebeuren rondom de danslessen toch nog wat gaatjes vrij kunnen maken om wat extra te bewegen. M’n nieuwe doel? Echt wel sterker worden!

MAANDAG: Hardlopen
Af en toe ben ik te vinden op de loopband in de sportschool en daar probeer ik het hardlopen een beetje op te bouwen. Het was het plan om eigenlijk ook richting de sportschool te gaan, maar ik had eens uitgeslapen (mag in de krant)… En had daardoor ook niet zoveel tijd meer. Een tijdje geleden had ik een schema gevonden waarmee je het hardlopen rustig op kan bouwen dus dat deed ik. Één minuut wandelen afwisselen met twee minuten hardlopen en dat dan zes keer. Ging prima!

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
YES! M’n nieuwe schema is binnen en doorgelopen. Twee verschillende trainingen waarmee ik de ene keer de voorkant en de andere keer de achterkant van m’n lichaam train. Lijkt mij een iets beter idee dan onder en bovenkant. Daarnaast ga ik de oefeningen minder herhalen zodat ik het steeds zwaarder kan maken. Deze training ging lekker. Wel altijd even wennen om je routine in zo’n nieuw schema te vinden.

Fit met IK

ZONDAG: Kracht
En dan hadden we nog deel twee van het schema. Hier een kleine uitdaging… Namelijk de Hip Thrust (zie foto). Ik dacht namelijk dat dit niet echt voor mij weggelegd was. Maar toen ik m’n schema met iemand doorliep moest ik hem gelijk met 20 kg aan beide kanten doen. “Dat kan jij makkelijk!” Ik had hier een beetje m’n twijfels over, maar inderdaad, het ging makkelijk. Soms ben je sterker dan dat je zelf bent en sta je van jezelf te kijken…

Fit met IK

Qua voeding alleen zondag een beetje gek gedaan, maar verder heb ik mij netjes gedragen en dat voelt stiekem eigenlijk wel heel erg goed. Laten we dit zo nog even volhouden en steeds sterker worden. Op naar een nieuwe Fit met IK week!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: