Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #18: Een hele hoop lessen

13/05/2019

Hey you!

Een lekkere Fit met IK week wel weer! Ik ben alleen wel echt toe aan een nieuw trainingsschema dus volgde ik vooral een hoop lesjes, eens even wat anders. Daarnaast ben ik begonnen met foamrollen (een rond ding met een soort van uitsteeksels), wat heel goed schijnt te zijn, maar het doet ook best wel zeer. Binnenkort hier meer over…

MAANDAG: Kracht
Echt heel veel zin had ik niet, ik had ineens wel zin in een lesje Grit, maar dat wordt op maandag niet gegeven. Dus toch besloot ik m’n sportkleding aan te doen om dan maar zelf m’n benen te trainen. Niet m’n beste training, maar ik ben mooi wel gegaan! Weer een goed begin van de week.

Fit met IK

DONDERDAG: Grit
Ik had helemaal geen zin om zelf te sporten en om zelf te bepalen wat ik zou doen. Dat dacht ik tenminste… Deze ochtend was het tijd voor Grit. En dat heb ik wel eens vaker gedaan, ik ben alleen een beetje bang voor de step die daar soms bij hoort. Deze ochtend kende ik geen angst, wachtte ik ook niet af of er een step bij hoorde, want ik was namelijk ook aan de late kant. Snel stapte ik m’n les binnen, pakte ik alle spullen die erbij hoorde (inclusief die step dus) en knalde ik er een half uurtje tegenaan. Heerlijk vond ik het! Na de les een knal rode harses en m’n shirt was zeiknat. Daarna nog even uitgelopen op de loopband en terug naar huis.

Fit met IK

VRIJDAG: BodyJam
Deze ochtend moest ik toch al vroeg bij de sportschool zijn, dus waarom niet nog een lesje BodyJam meepakken? Ik wist ook dat ik zaterdag de nieuwe les aangereikt kreeg en vandaag werd deze al op de groep getest. Ik heb me wel een klein beetje ingehouden omdat ik de BodyPump daarna zelf geef, dus nog wel een beetje energie over moest houden. Er stonden in ieder geval heel veel mensen in de les en dat geeft altijd een heerlijke sfeer mee. Ik heb trouwens voor m’n werk ook een blog over BodyJam geschreven.

ZATERDAG: BodyPump & BodyJam
Na een dagje werken door naar Nieuwegein, daar vinden namen de nieuwe releases van de BodyPump en BodyJam die ik geef. Dat zijn echt wel dikke workouts! Met de BodyPump sta je met ruim 100 instructeurs de les te doen en geloof me, deze les was zwaar. Het begin van een nieuwe release is eigenlijk al zwaar, maar deze vooral voor de benen en de armen. Daarna gelijk door naar de BodyJam waar je met ongeveer 30 instructeurs een feestje maakt. Tijdens deze les voelde ik al duidelijk m’n benen en armen. Heftig! Wel heel leuk, ik kijk altijd uit naar deze dagen.

Fit met IK

Komende week weer nieuwe doelen, let’s gooo!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: