Fit met IK Sport

Fit met IK #17: Van XL naar XS

06/05/2019

Hey you!

In de Fit met IK van vorige week lazen jullie dat ik best wel actief was geweest! Deze week ook actief, maar niet echt op sportief niveau. Er moesten wat dingen af, ik ging een nachtje naar Antwerpen en dat was het wel zo’n beetje. Dus nee, ik ging niet van maatje XL naar XS… Van een Fit met IK XL naar een XS.

MAANDAG: Kracht
Never skip legday! De benen flink getraind en het ging ook deze keer weer heel goed! Wel even na de training een nieuwe afspraak gemaakt voor een nieuw schema dat ik waarschijnlijk volgende week krijg. Omdat ik nu elke week netjes aan het sporten ben, ben ik wel toe aan iets nieuws. Zoals de meesten van jullie misschien wel weten, is het ook goed om om de zoveel weken je schema om te gooien zodat je spieren niet gaan ‘wennen’ en ze weer opnieuw geprikkeld worden.

Fit met IK

En van maandag gelijk door naar…

ZONDAG: Kracht
Ik moest wel, anders werd het helemaal een XXS en daarnaast wilde ik ook heel graag trouwens. De hele week best wel veel gezeten en dat merkte ik. Daarom begon ik de zondag morgen lekker met een goede workout, want al dat zitten is niet echt best voor m’n rug. En daardoor ook niet goed voor m’n humeur. Nou en dat was het…

Fit met IK

Niet m’n beste Fit met IK week, maar dat zorgt er wel voor dat ik deze week weer extra gemotiveerd ben! Als je een nachtje weg gaat kan je er ook niet om heen, maar gelukkig horen al deze leuke dingen er ook bij!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: