Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #16 XL: Fietsen tussen wilde paarden

29/04/2019

Hey you!

Ook deze Fit met IK week weer lekker bezig geweest, keurig in beweging gebleven en het gezond eten ging prima. Totdat er weer gekke dagen voorbij kwamen, maar dat hoort erbij. Het moet natuurlijk wel leuk blijven! Vrijdag weer op de weegschaal gestaan in de sportschool en ik was keurig hetzelfde gebleven. Dus stel ik eet de komende tijd geen tulband, krentenbrood en paaseieren, gaan we misschien wel vooruit!

DINSDAG: Wandelen
Met de Pasen wilde ik wel gaan sporten, maar ik was zo moe dat ik het even over had geslagen. Meestal geef ik tot dinsdag laat les, maar het is nu vakantie! En omdat m’n vriend wilde sporten uit z’n werk maar z’n tas was vergeten mee te nemen, ik een avond vrij had en de hond nog uitgelaten moest worden… Besloten we een flink blokje om te gaan. Wat met een hond toch minder snel gaat dan anders, maar samen is toch een stuk gezelliger dan alleen een rondje lopen!

Fit met IK

WOENSDAG: Kracht
Ik was weer helemaal uitgerust dus besloot om weer even wat krachttraining te doen. Deze keer m’n benen aan de beurt. Nadat ik dinsdag BodyPump had gegeven had ik wel al een beetje spierpijn in m’n billen, maar dat mocht de pret net bedrukken. Het was niet al te druk, dus ik heb netjes alle oefeningen afgewerkt. Al denk ik wel dat het tijd wordt voor een nieuw schema. Ook omdat ik squatten jammer genoeg niet zo leuk meer vind…

Fit met IK

VRIJDAG: BodyJam
Er komt weer een nieuwe release aan en omdat er iemand bij ons in de sportschool als eerste de nieuwe release heeft, werd die al gedaan! Daar moest ik natuurlijk bij zijn. Het is altijd wel even wennen zoiets nieuws, nieuwe bewegingen die de eerste keer nog niet helemaal goed gaan. Maar iets nieuws is wel altijd iets verfrissends en een dansje doen is altijd een goed idee! Geen foto van, even vergeten door al het enthousiasme…

ZATERDAG: Kracht
De verjaardag van onze Koning! Omdat ik niet van plan was om vroeg op de rommelmarkt te staan, maar wel altijd vroeg wakker was, besloot ik om even te sporten (natuurlijk wel in het oranje). Gelukkig was de sportschool een paar uurtjes open en gelukkig was het niet zo druk! In het krachthok wel een beetje, maar er was nog een plekje voor mij over. De laatste tijd probeer ik als cardio een beetje te hardlopen… Misschien ga ik dit wel verder opbouwen naar iets. In de middag deed ik natuurlijk even wat dansjes!

Fit met IK

ZONDAG: Fietsen
Een dagje vakantie op de Hoge Veluwe. M’n ouders en zusje waren er al en mijn vriend en ik sloten aan. Wat fietsen gehuurd en de hele middag gefietst tussen de boven. Heuvel op en heuvel af. In het begin even gezocht naar een mooie route, maar uiteindelijk vonden we hem! Ineens fietsen we tussen heel wat wilde paarden en ik denk zelf dat ik een eekhoorn heb gezien. Lekker in de buitenlucht een heerlijke middag gehad.

Fit met IK

Best een prima Fit met IK week dacht ik zo! Dan zijn alle ‘gekke’ dagen nu weer voorbij en proberen we nu een hele week ‘normaal’ te doen. Lukt het jullie om je doelen voor de zomer te halen?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: