een dagje Bataviastad
IK Uitstapjes

Shopblog: Een dagje Bataviastad

25/04/2019

Hey you!

Even wat anders, even wat nieuws, even wat leuks! Na die weekenden meubelwinkels af te slenteren besloten m’n vriend en ik tweede Paasdag onszelf een beetje te verwennen door niet alleen nieuwe meubels te kopen, maar ook nieuwe kleren! Net voordat de winkels open gingen kwamen we aan en waren we klaar voor een dagje Bataviastad! Wat ik daar allemaal kocht, lees je vandaag.

Aankoop nummero 1.
Bij binnenkomst loop je gelijk tegen de Tommy Hilfiger aan en omdat het daar vaak chaos is (weten we uit ervaring), besloten we gelijk hier naar binnen te vluchten zodra de winkel open ging. Met de eerste tas de deur uit! Ik heb sinds kort iets met de kleur rood, dus dit shirt mocht gelijk mee. Verderop de dag ook de Levi’s binnen geweest en daar deze bijpassende sokken gevonden. Ik vind Levi’s broeken prachtig, maar omdat ik het meest in sportbroeken rondloop geef ik niet heel graag geld uit aan spijkerbroeken.

Een dagje Bataviastad

Aankoop nummero 2.
Bij de Only hadden ze mega uitverkoop en daar werd ik mega gelukkig van. Allemaal leuke printjes in verschillende soorten en maten. Best wel heel wat gepast en dit is het uiteindelijk geworden. Ik had ook nog een hele leuke panterbroek aan, maar die heb ik laten liggen (nu al spijt van). Dat is dan zo’n dingetje waar je van zegt dat je misschien aan het einde van de dag nog even terug wil om te kijken, maar aan het einde van de dag heb je daar geen zin meer in.

Een dagje Bataviastad

Aankoop nummero 3.
Even naar binnen gesneakt bij Meneer Klein, geen verwachtingen, maar toen ik deze bikini zag hangen was ik gelijk verkocht! Deze hadden ze ook in het rood en als je goed hebt gelezen is dat nu een beetje mijn kleur… Maar ik verbrand best wel snel en je moet natuurlijk wel het verschil zien tussen bikini en huid. Ook nog een fijne top erbij en dat was bijna het einde van een dagje Bataviastad…

Een dagje Bataviastad

Aankoop nummero 4.
Maar nog niet helemaal! Want ja, als je sportlessen geeft en zelf regelmatig in de sportschool staat, kan je de Nike outlet natuurlijk niet voorbij lopen. Ik had niet echt iets nodig, ook niet echt iets gepast… Nou zag ik sport haarbandjes die ik niet kon laten liggen (een beetje m’n nieuwe verslaving) en toen ik richting de kassa liep zag ik dit hemdje hangen. Voor maar 9 euro! Of was het 7? Geen idee, in ieder geval geen geld en van de haarbandjes ging ook nog een hoop geld af, dus mijn dag kon niet meer stuk!

Een dagje Bataviastad

Een heerlijk geslaagd dagje Bataviastad. Altijd fijn om even weer wat nieuwe dingen te hebben. Vaak als je naar niets opzoek bent, komt het naar je toe! Weer een wijze les van IK.

Vind je dit soort dingen leuk om te lezen? Dan hoor ik het graag! Niet dat ik iedere week ga winkelen, maar misschien voor de afwisseling iets om erin te houden…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply