Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #15: Geen Paasei meer voor mij

22/04/2019

Hey you!

Deze week echt heel goed bezig geweest en dat voelde gelijk ook heel goed! Maandag tot vrijdag in ieder geval weer gelet op m’n voeding en ook het trainen ging goed. Best wel lastig om dat tijdens de feestdagen vast te houden, maar toch heb ik mezelf niet helemaal laten gaan. Dus in plaats van dat ik drie stukken taart kon eten, at ik er maar één. Sporten op eerste of tweede Paasdag leek mij een goed idee, maar na twee hele zware dagen werken was ik onwijs toe aan rust. Nu eerst de Fit met IK van vorige week!

Maandag: Kracht
Een beetje moe sta ik op, trek de sportkleren aan (die ik al had klaargelegd, super slim) en rijd ik na m’n ontbijt naar de sportschool. Benen weer aan de beurt. En dat ging lekker!! Alles weer even iets zwaarder gedaan, alle oefeningen netjes afgewerkt en op alle plekken brak het zweet mij uit. Nu nog meer motivatie om deze hele week gewoon eens goed vol te houden. Zo’n maandag zet vaak wel de toon voor de hele week. Laten we dit vasthouden.

Fit met IK

Woensdag: Cardio
Woensdag is een beetje zo’n verrassingsdag. Of ik word heel goed wakker of ik heb hoofdpijn. Nu zat ik er een beetje tussenin. M’n sportkleren had ik wel al klaargelegd en na m’n ontbijt besluit ik toch maar te gaan (al m’n andere dingen had ik op orde). Ik had geen zin om met gewichten te gooien dus begon ik op de crosstrainer, deed ik daarna een poging hardlopen op de loopband en eindigde ik met roeien. Best een lekkere training en niet te gek gemaakt. Wel dacht ik gelijk nadat het hardlopen goed ging, misschien moet ik dat maar eens gaan doen! Een hardloopschema opgezocht op internet, maar we weten allemaal dat ik dat er nu nog even niet bij ga doen. En misschien wel nooit.

Fit met IK

Donderdag: Kracht
Ik voelde mij goed, was weer eens vroeg wakker en zin om te sporten. Als ik vroeg wakker ben, maak ik er gelijk ook een sport van om zo snel mogelijk in de sportschool te staan. Vooral omdat het dan zo heerlijk rustig is… En dat was het ook! Als een blij ei huppelde ik door de sportschool en trainde ik m’n bovenlichaam iets zwaarder dan de vorige keer.

Fit met IK

De hele Fit met IK week heb ik me keurig gedragen! Behalve gisteren dan, maar dat hoort er ook een beetje bij! Ik heb in ieder geval niet teveel chocolade eieren gegeten maar wel heel erg genoten van tulband en Paasbrood net als de rest van Nederland.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: