Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #14: Langzaamaan lekker gaan

15/04/2019

Hey you!

Nou hè hè, het duurde even maar we hebben het krachthok, de dumbells, de gewichten en de motivatie maar vooral de kracht weer gevonden. Langzaam gaan we weer een start maken naar een sterkere Fit met IK. Nu alleen nog die chocolade eitjes weerstaan…

Maandag: Wandelen
Wat een verrassing, ik moest weer eens invallen! Na het Yoga lesje wat ik had gegeven was het de bedoeling om even langs de sportschool te gaan… Maar het was zulk mooi weer en anders werd het heel erg haasten, dus ik besloot buiten even een blokje om te gaan. Heerlijk in het zonnetje met een vrolijk muziekje op. Ik had dus niet zo heel veel tijd meer, daarom ging ik ook niet zo heel ver. En alleen lopen vind ik na paar minuten ook al minder leuk als dat ik het voor me zag. Als je iemand hebt om mee te praten, vliegt de tijd sneller voorbij.

Fit met IK

Woensdag: Kracht
Alles op orde dus tijd voor de benen. Nu kwam ik er niet onderuit. Weer besloot ik om mezelf niet helemaal uit te gaan sloven, want spierpijn in m’n benen vind ik echt verschrikkelijk. Vooral omdat ik de hele dag op m’n benen sta en moet bewegen remt het je echt in wat je kan. De training ging wel heel lekker. Ik begon met wat buik en daarna door naar de squats en ga zo maar door. Vorige week kwam er trouwens een nieuw speeltje binnen… Zo’n wiel wat je uit moet duwen en dan weer dezelfde weg terug moet komen. Daar had ik mij toch een spierpijn van in m’n buik! Dat probeer ik er elke dag nog even naast te doen.

Fit met IK

Donderdag: Kracht
Met lichte spierpijn in m’n benen en billen terug naar de sportschool. En lichte spierpijn vind ik dus wel echt fijn. Dan weet je dat je iets gedaan hebt, je voelt het, maar niet te heftig. Nou zul je denken, twee dagen achter elkaar, is dat niet een beetje overdreven? Nee hoor, want ik deed hele andere dingen en nog steeds heel rustig aan. Ik leer het wel!

Fit met IK

Eigenlijk wilde ik vrijdag ochtend voor m’n les nog even op de weegschaal staan in de sportschool, maar er stond een rij, dus dat sla ik nog een week over. Stiekem ben ik wel heel benieuwd. Afgelopen weken m’n voeding wel aardig onder controle, maar nog niet helemaal. Daar gaan we vanaf nu echt verandering in brengen. Want ik kan het niet bij één paaseitje houden, dan maar geen!

Hebben jullie daar ook moeite mee?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: