IK Persoonlijk

Een beetje druk is het wel

11/04/2019

Hey you!

Vandaag een korte blog, simpelweg omdat ik niet zoveel tijd heb. Want met een huis in het vooruitzicht, de lessen die ik geef, de opleiding die ik af wil ronden, de lessen die ik in moet vallen, heb ik niet zo heel veel extra tijd meer. Een beetje druk is het wel. Gelukkig is het allemaal voor een goed doel, maar helaas kan ik niet alles met m’n volle aandacht doen.

Daarom zal je merken dat ik de ene week één blog post, de andere week misschien twee, maar als het tegenzit misschien wel nul. Ik wil allemaal dingen tegelijk, alleen dat gaat niet. Nu ben ik een blog aan het typen, tegelijkertijd naar lampen aan het kijken en kom ik net bij de sportschool vandaan. Eigenlijk had ik ook nog even langs de notaris gemoeten, maar die wacht maar even tot morgen.

En zo ben je ’s avonds bezig met dingen uitzoeken. Wie moet er gebeld worden en wat is slim? Want laat je eerst de vloer doen, dan de kamer schilderen en daarna het plafond stuken of juist andersom? (wij kiezen zelf voor het tweede). En owja, als je het plafond laat stuken, waar komen dan de lampen en welke lampen dan? Dat was ik dus net aan het uitzoeken… Een beetje druk is het wel. Maar we mogen niet mopperen, want ik vind het allemaal fantastisch om te doen, er komen alleen veel meer dingen bij kijken dan ik dacht. Vooral voor zo’n eerste keer.

Daarom probeer ik alles een beetje te combineren en goed te plannen. Dingen uitzoeken op de loopband, inplannen wanneer je wie kan bellen, afspraken maken. Zo zijn we gister bijvoorbeeld naar een meneer van de vloerbedekking geweest voor op de trap. Ik denk dat het allemaal heel mooi gaat worden! We zijn er alleen nog niet. Dus vandaar, als ik een beetje afwezig ben, als je een keer een blog mist, dan weet je waar aan het ligt! Want een beetje druk is het wel…

Gelukkig heb ik het liever te druk dan te stil!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: