Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #13: Daar zijn we weer hoor!

08/04/2019

Hey you!

Daar zijn we weer hoor! Vorige week de Fit met IK even overgeslagen… Ik had niet zoveel gedaan, moest hier en daar wat lessen invallen en was heel moe door van alles en nog wat. Daarnaast had ik geen zin in negatief gedoe, want daarvoor ben ik dit niet begonnen! Deze week weer rustig aan een start gemaakt zodat we langzaam weer wat dingen gaan oppakken. Ik zou namelijk een hele hoop willen, maar helaas gaat dat niet altijd!

MAANDAG: Yoga
Omdat ik ‘s ochtends voor iemand inviel, had ik de maandag avond eens vrij! En ik kan je vertellen, dat is heel lang geleden. Ik wist wel dat ik nog een beetje moe was en dat voelde ik vooral in m’n benen… Aan het begin van deze Yoga les maakten we onze spieren los met behulp van een tennisbal in jawel, onze benen. Niet echt aangenaam, wel heel erg goed. Vooral ook fijn om weer een uurtje Yoga voor jezelf te doen.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Nou daar zijn we weer hoor! Het heeft even geduurd, maar ik vond wel dat het vandaag kon. Ik besloot wel m’n benen nog even met rust te laten, dus een training van het bovenlichaam stond op de planning. Zonder koptelefoon. Na 5 minuten had ik al spijt waarom ik dat ding niet had meegenomen en begon ik mij aan het geluid van anderen te irriteren… Heel rustig aan begonnen (ben ik niet zo goed in, maar het kon ook niet anders). Weer even een stapje terug, maar de eerste stap is gezet!

Fit met IK

VRIJDAG: BodyJam
Heel gek om na vier maanden voor de groep, ineens weer tussen de groep te staan. Maar omdat ik m’n volledige opleiding nog moet halen, is het niet verkeerd om een les van iemand anders te volgen. Wat wel beter is, is dat je nu kan bepalen hoeveel energie je geeft. Als je voor de groep staat, kan dat niet echt, dan geef je gewoon alles wat je hebt. En omdat je ook altijd in spiegelbeeld staat voor de groep, doe je bewegingen nu ineens de andere kant op. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen en was het een fijn lesje. Alleen niet gedacht aan een foto!

Heel rustig probeer ik weer een beetje op te krabbelen. Soms kan je wel een hele planning gaan maken, maar als je lichaam het er niet mee eens is, kan je het maar beter laten. Een wijze Fit met IK les toch?!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: