Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #12: In de herhaling

25/03/2019

Hey you!

Hebben jullie de blog van vorige week gelezen? Mooi, dan komt hier de herhaling ervan…

In de herhaling.
Maandag en dinsdag niks aan de hand, ik was wel moe, maar dat was ook niet zo gek als je niet echt een dag vrij hebt. Ik besloot daarom dus ook om niet zelf te trainen. Helaas werd dat niet beloond, want woensdag ochtend was het weer feest. Ik werd wakker met ongelofelijk veel koppijn dat ik er misselijk van werd, wat zich uitte in spugen. Heerlijk… Weer een stapje terug, woensdag niks gedaan, de rest van de week ook rustig aan en dus weer niks om over te schrijven. Helaas pindakaas.

ZONDAG: BodyJam
Afgelopen zondag had ik namelijk weer een opleidingsdag van de BodyJam. Hier moest ik wel fit voor zijn, want er zat een examen aan vast! Na eerst heel veel oefenen, wat techniek training en nog meer oefenen, was de hele dag wel weer een zware workout. Gelukkig werd dit beloond, want aan het einde van de dag mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen!

Nu alle gekkigheid (hopelijk) weer voorbij is, gaan we weer normaal doen. Tussendoor nog een hoop rust pakken, weer extra letten op m’n voeding en zodra m’n lichaam het toelaat weer lekker gaan knallen. Dus we gaan ervan uit dat ik de volgende Fit met IK week meer heb om over te schrijven!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: