Fit met IK
Fit met IK Sport

(niet) Fit met IK #11: Ziek, zwak & misselijk

18/03/2019

Hey you!

We kunnen het hier wel lang over gaan hebben, maar dat ga ik niet doen. Deze week geen workout, geen lessen gevolgd, zelfs niet al m’n lessen gegeven. De accu was leeg, op en nog steeds niet helemaal vol geladen…

Ziek, zwak & misselijk
Het begon dinsdag nacht. Buikpijn, misselijk en het heerlijke maal wat m’n moeder die avond had gemaakt, heb ik eruit gegooid. Daarna weer verder gaan slapen en woensdag ochtend dacht ik dat ik er wel weer was. Niet dus. Toen ik m’n bed uit kwam, kon ik helemaal niks meer. Terug m’n bed in en alle lessen afgezegd. Donderdag ging het wel weer aardig, nog niet echt heel goed en hetzelfde eigenlijk voor vrijdag en zaterdag. Toen toch maar aan het werk gegaan, maar dan wel in een versnelling minder. Want zondag…

ZONDAG: BodyJam
Hier keek ik al een paar maanden naar uit. De BodyJam opleiding, die zou niet aan m’n neus voorbij gaan. Uiteraard ga ik niet alles verklappen, want er komt nog een aparte blog hier over (moet ik wel even m’n diploma halen). Maar jeetje, wat een onwijs toffe les is dit toch. Je doet hem dan op een dag gelukkig niet één keer maar veel vaker! Dus ja, dit was echt wel een hele zware workout. Vooral op een zondag, vooral als je niet helemaal fit bent en vooral als je verder niet echt veel vrij bent. Maar het was het allemaal dubbel en dwars waard! Ik was zo kapot dat ik niet eens meer energie had om een foto te maken, dus die volgt nog. Zere voeten, een hele hoop zweet en ik denk de meeste stappen op zondag ooit, het was geweldig!

En dan is het vandaag gewoon weer maandag. Een nieuw begin van een Fit met IK week. Maar omdat deze IK nog steeds niet helemaal fit en nog best wel moe is, vrees ik dat dit ook niet een hele spannende week gaat worden. Afgelopen week heb ik ook niet zo best geslapen (ook omdat er hele leuke dingen gebeuren waar ik jullie zeker ook meer over ga vertellen alleen niet nu). Meestal pak ik een uurtje of acht slapen, helaas werden het nachten van krap zes uur en m’n hoogtepunt was ruim drie uur. Daar komt deze week hoop ik weer verandering in!

Laten we er weer een mooie week van maken.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: