Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #10: Wat een week

11/03/2019

Hey you!

Wat een Fit met IK week… Voorbij gevlogen, een hoop gebeurd, weinig tijd, maar daar zijn we weer! Een hoop wijzer, een nieuw doel en sinds gister een nieuwe telefoon. Dus binnenkort zien jullie allemaal schitterende plaatjes voorbij komen.

MAANDAG: Kracht
Daar ging ik weer met m’n koptelefoon op. Heel wat te doen daarom zette ik de wekker extra vroeg! En dat wierp z’n vruchten af… Een hele sportschool bijna voor mij alleen. Dan was alles ook nog fantastisch opgeruimd. Daar ga ik heel goed op! Ik sloeg geen één oefening over en trainde zelfs iets zwaarder dan normaal. Een goed begin is het halve werk…

Fit met IK

DINSDAG: Praatje over voeding
Deze dag had ik een afspraak staan over m’n voeding. Als ik op de weegschaal sta in de sportschool lijkt het wel of het steeds iets slechter gaat dan beter, dus daar wilde ik graag verandering in brengen. Dus we hebben een doel gesteld met behulp van een handige app waarin ik alles bijhoud wat ik eet en dus ook weet of ik van alles voldoende binnenkrijg. Eens kijken of dit gaat werken, maar ik denk van wel!

DONDERDAG: Kracht
De benen waren aan de beurt, daar gingen we vandaag dus vol voor! Ook weer niet te druk en daar worden we blij van. Waar zijn al jullie goede voornemens lieve lezers? Weer de volledige verzuring in m’n benen opgezocht maar helaas niet m’n hele schema afgekregen. Ik moest nog een tabata afronden, maar op die plek werd een lesje gegeven. Niet heel erg, ik moest nog wat voorbereiden.

Fit met IK

Een heftig Fit met IK weekje, maar wel nuttig. Nu eindelijk een doel voor ogen en daar gaan we voor werken. Doordat ik veel lessen moest voorbereiden heb ik niet heel veel kunnen sporten, al telt dat voorbereiden soms ook als een workout!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: