Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #9: It’s all about balance

04/03/2019

Hey you!

Afgelopen Fit met IK week iets met balans. Letterlijk en figuurlijk. Een volle week met veel voorbereidingen voor nieuwe lessen en releases die ik uit m’n hoofd moest leren. Wat trainen en als tegenhanger wat yoga. Van heel gezond en goed bezig naar heel slecht en nam chocolade de overhand. Deze week eindelijk een gesprek over m’n voeding en dan kunnen we weer stappen gaan ondernemen. Stappen in de goede richting, want de zomer staat zo weer voor de deur!

WOENSDAG: Kracht
Maandag had ik geen tijd en eigenlijk vandaag ook niet. Er staan best nog heel wat dingen op m’n to do lijstje, maar ik besloot toch om te gaan. Even een beetje tijd voor mezelf, dan kan ik daarna weer verder. Een fijne bovenlichaam training (vind ik het leukste om te doen, ik heb namelijk een hekel aan spierpijn in mijn benen die ik maandag en dinsdag trouwens had). Zelfs nog een oefening extra meegepakt omdat ik dacht dat die op m’n schema stond. Blijkbaar niet. Alles heerlijk op m’n gemak kunnen doen, dus dit was geslaagd. Ik voelde mij fit en kon de dag weer lekker beginnen.

Fit met IK

WOENSDAG: Yoga
Een avondje voor mezelf zonder afspraken of lessen, dat gebeurd niet vaak en dat is niet heel erg. Maar een yoga lesje op z’n tijd is wel echt heel fijn (en na de vakantie ook heel erg nodig). Tijdens de danslessen merkte ik al dat ik behoorlijk stijf was… En ik zei net dat ik m’n bovenlichaam getraind had toch? Laat dat ook net het thema zijn van deze les. Allemaal borst en schouder openers, ik vind het leuk. Daarom heb ik de dagen erna ook geen spierpijn gehad. Ik ben in ieder geval blij dat ik deze twee dingen deze dag voor mezelf heb gedaan zelfs al wist ik dat ik er verder weinig tijd voor had. Dan heb je weer goede energie om het lijstje af te werken.

Fit met IK

ZONDAG: Kracht
Zoals jullie misschien al een beetje begrepen hebben, wissel ik m’n bovenlichaam trainen af met m’n onderlichaam. Zondag waren de benen weer aan de beurt. Ik wist niet zo goed hoe dit uit ging pakken omdat ik de dag ervoor best wel last van zware benen had, maar het ging fantastisch! Heerlijk getraind, gezweet en nu voor het eerst met een fijne draadloze koptelefoon. Wat een uitvinding is dat!

Fit met IK

Niet echt een verkeerde week, maar het kan altijd beter. Qua voeding heb ik het wel een klein beetje verpest deze week, daar gaan we de volgende Fit met IK week wat meer aandacht aan besteden. Dat moeten we natuurlijk wel weer doorbreken!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: