pokétastic
IK Samenwerkingen

Iets met pokébowls van Pokétastic en ambassadeur zijn!

28/02/2019

Hey you!

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen: Pokébowls. Zo niet… Onder welke steen leef jij? Pokébowls zijn een enorme hit. Dat niet alleen, ze zijn ook nog eens onwijs lekker. Als je klaar bent met al die maaltijdsalades en je vind sushi ook niet verkeerd, is dit een hele goede oplossing! Ik ben fan en dat niet alleen…

In de gemeente “De Ronde Venen” ligt een klein dorpje genaamd Wilnis. Daar woon ik. Ik niet alleen hoor, samen met nog heel veel anderen. Daar hebben we een Jumbo, wat kapperszaken, een juwelier en een dorpje verderop een Albert Heijn, iets meer gangbare winkels en nu ook: Pokétastic! Ik had het wel al eens voorbij zien komen, heb ook zeker op het punt gestaan om iets te bestellen, maar zij waren mij net iets voor. Of ik misschien ambassadeur wilde worden… Uhm hallo, het is eten (heel erg lekker eten), ik hou van eten. Het is gezond (vind ik ook best belangrijk), makkelijk (altijd goed) en lekker dichtbij (wat wil een mens nog meer)!. Nadat ik een Pokébowl van Pokétastic op had, wist ik het zeker. Dit is goed spul!

Pokétastic

En ja, ik weet het. Je kan het ook zelf maken. Maar als ik op dinsdag om 19.30 uur of vrijdag om 20.00 uur eindelijk eens hongerig thuis kom, heb ik niet zo heel veel zin om te koken of iets klaar te maken (vaak doet m’n moeder het, maar die mag ook wel eens een avondje vrij). M’n vriend en zusje hebben het wel eens gemaakt en dat was ook erg lekker! Alleen doen de mensen van Pokétastic het net even iets vaker en weten zij precies wat lekker is bij elkaar. Er staan al wat gerechten klaar, maar je kan zelf ook je eigen bowl samenstellen. Laatst is het menu uitgebreid en nu staan er ook allemaal lekkere salades en toetjes op!

Nu weten de meesten dat ik best aardig kan eten en dat het woordje “honger” vaak uit m’n mond komt. Dus je kan van mij aannemen dat je hier ook een goede maaltijd aan hebt. Ik zit in ieder geval vol hierna, ook al zijn gamba’s of andere bijgerechten ook niet verkeerd. Je moet wel een beetje oppassen met het woordje “pittig”, dit moet je namelijk serieus nemen. Dan is het gerecht ook echt pittig en is een glaasje water niet echt overbodig. De smaken zijn heerlijk en ik krijg eigenlijk wel weer zin in zoiets nu ik dit aan het typen ben.

Pokétastic

Ik kan in ieder geval melden dat ik erg blij ben met deze uitvinding en met Pokétastic in de buurt. Neem even een kijkje op de website, stel je eigen pokébowl samen of bestel iets anders lekkers. Ik ben benieuwd wat je er van vind!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: