Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #8: Tja, wat zullen we hier eens van zeggen?

25/02/2019

Hey you!

Van pizza naar pasta, van patat naar taart. Niet zo’n goede week, want echt Fit met IK kun je dit niet noemen. Maar hey, ik had belooft om elke week een stukje te schrijven, dus hier gaan we ook maar het beste van maken. Het wordt in ieder geval niet zo’n hele lange blog. Ook wel eens lekker toch? (Een beetje) Fit met IK nummer acht alweer!

DINSDAG: Wandelen
Zoals je hier kan lezen waren wij afgelopen week in Rome. Dinsdag liepen we in hoog tempo langs bijna alle hoogtepunten en dit koste ons 29 kilometer en hele vermoeide voeten. Best even de moeite waard om te noemen dacht ik zo. Ik heb wel eens de Dam tot Dam loop van 21 kilometer gewandeld, maar dit net even meer! Wel met meer pauzes en stops maar oké. De rest van de week moest ik hier nog even van bijkomen, was ik moe en had ik best veel andere dingen te doen. Dus we maken gelijk een sprong naar de laatste dag van de week…

Fit met IK

ZONDAG: Kracht
Ook vandaag weer lekker vroeg wakker. Wel helemaal uitgeslapen dus ik besloot lekker te gaan sporten. Ik moest zelfs nog even wachten voordat de sportschool open ging. Toen ik kwam aanrijden was de parkeerplaats bijna helemaal leeg, daar word ik blij van. Heerlijk m’n benen lopen verzuren, maar het ging echt goed! Ik moest nog één oefening doen, maar telkens als ik er heen liep, was iemand mij voor. Al met al, dikke prima!

Fit met IK

Zo. Dat was het dan! Volgende week wordt ook weer een drukke week en ik heb geen idee of ik dan tijd heb om zelf te sporten. Maar we gaan er weer het beste van maken.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: