Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #7: Het wegen viel een beetje tegen…

18/02/2019

Hey you!

Wat zo lekker begon, viel een beetje tegen. Het trainen ging zo goed, maar aan het einde van de week kreeg ik last van buikgriep. Waardoor ik zondag niet naar het BodyPump kwartaal kon, waar ik altijd best naar uitkijk. Dan maar een paar dagen rustig aan. Fit met IK nummer 7 alweer.

MAANDAG: Kracht
We beginnen de week weer goed! Ik werd vroeg maar uitgeslapen wakker, dus ik besloot weer lekker te gaan sporten. Niet precies dezelfde oefeningen als die van de dag ervoor, maar gewoon waar ik lekker zelf zin in had. Dingen die ik al een tijdje niet had gedaan maar waar je vooral niet voor hoeft te wachten. Want daar heb ik toch een gloeiende hekel aan. Met een voldaan gevoel weer terug naar huis, laat de week maar beginnen.

Fit met IK

WOENSDAG: Cardio & Kracht
De ochtend beginnen met een weeg moment. Het moment waar je hard voor hebt gewerkt dus je hoopt dat de cijfers steeds iets beter worden. Helaas pindakaas, bij mij niet het geval. Dat terwijl ik de laatste weken echt wel heel hard m’n best doe. Zou er dan toch iets mis zijn met m’n voeding? Moet ik meer eten of kom ik iets te kort? Binnenkort gaat er weer even iemand naar m’n voeding kijken, dus ik hoop dat we dan eens progressie gaan maken! Hier word ik namelijk wel een klein beetje moedeloos van… Je wilt namelijk wel resultaat voor het harde werken! Ook weer twee nieuwe schema’s gekregen, dus ik ben gelijk weer aan de slag gegaan.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Woensdag de onderkant, donderdag de bovenkant getraind! Een nieuw schema dus ik heb niet gelijk op vol gewicht getraind maar eerst even kijken hoe ik alles goed uit moet voeren. Niet echt heel zwaar dus, maar wel prima! En ik had nog meerdere dingen te doen.

Fit met IK

Die meerdere dingen werden een beetje teveel… Dus hieperdepiep, ik kreeg buikgriep. Vlagen ongelofelijke buikpijn en geloof het of niet, ik had zelfs geen honger! Dan is er zeker iets mis. De week eindigde in: Niet zo Fit met IK. Gelukkig gaat het nu weer goed en vertrekken m’n vriend en ik vanmiddag naar Rome. Precies op tijd!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: