Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #6: Kort maar KRACHTig

11/02/2019

Hey you!

Een week vol met kracht! Een heerlijke Fit met IK week, niet alleen met lekker eten, maar ook met goede trainingen…

MAANDAG: Kracht
Sporten op de maandag ochtend, ik hou er van. M’n bedje lag ook nog best lekker maar ik wilde de drukte een beetje voor zijn dus besloot eruit te stappen en te gaan. Kan ik altijd later nog even terug in m’n in. Gelukkig was het heerlijk rustig. De eerste vijf minuten op de crosstrainer waren zwaar… Ik weet het, ik ben een week niet geweest, maar dan hoef je me toch niet gelijk af te straffen? De eerste oefeningen voor m’n buik kwamen ook hard aan (misschien door de Chinees van de avond daarvoor?), maar daarna ging het eigenlijk best lekker. M’n hele schema afgemaakt, niks overgeslagen dus met een goed gevoel weer terug naar huis. M’n bed weer in.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Nadat de spierpijn weer was weggetrokken en ik de avond ervoor best veel gegeten. Was het weer tijd voor een goede workout. Ik besloot om m’n telefoon lekker in m’n tas te laten, zodat ik mij beter kan concentreren op alles behalve de berichtjes en likes die er binnen komen. Af en toe ook druk met een foto tussendoor maken, maar daar had ik vandaag echt even geen zin in. Trainen en weer gaan. De training ging best lekker, weer niet zo druk in de sportschool dus ik was helemaal happy.

Fit met IK

ZONDAG: Kracht
Lekker saai, maar de derde keer deze week. Er was eerst even een lichte twijfel, gelukkig wel gegaan! In een rap tempo door alle oefeningen heen (niet allemaal gedaan), maar het ging wel heel lekker. Een fijne training voor op de zondag morgen.

Fit met IK

Best een prima Fit met IK week! Al merk ik wel dat ik weer toe ben aan een nieuw schema met andere oefeningen. Deze week staat naast een weeg moment, dat ook op de planning. Daar ben ik eigenlijk wel heel benieuwd naar. Het trainen is lange tijd niet zo goed gegaan, dus een beetje vooruitgang zou fijn zijn! Anders moet ik toch weer eens goed naar m’n voeding gaan kijken…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: