3 jaar samen
IK Uitstapjes

3 jaar samen!

07/02/2019

Hey you!

We zijn ondertussen alweer een jaar verder… Vandaag precies 3 jaar samen! Tussen Niels en mij gaat het nog steeds goed, we vinden elkaar nog leuk, lief en aardig dus dat bekent: eten! Zoals ik vorig jaar vertelde gaan wij dan eten bij Brocante, dit jaar wilden we niet achterblijven. Dus nadat ik m’n lessen had gegeven, m’n zweet had afgeveegd en mezelf in een jurk met hakken had gewurmd konden we door naar Driebergen!

3 jaar samen

VOOR HET VOORGERECHT
Vooraf weer een amuse en het welbekende broodje. Check even vorig jaar, we kregen dit jaar zelfs meer brood! Tijdens de opname van de bestelling gaf ik gelijk m’n drie gangen door. Dezelfde ober als vorig jaar kwam onze bestelling ontvangen. Hij was geen spat veranderd! Want weer zei hij: “Als je na het hoofdgerecht vol zit, kan je het toetje altijd nog afzeggen. Niet dat je je verplicht voelt om het op te eten” (maar dan zei het in een iets nettere taal, waardoor ik het eerst niet begreep). Een beetje beledigend zei ik: “Ja is goed, bedankt.” Maar wij weten allemaal dat ik een redvelvet taart met witte chocolade ijs niet oversla (shit heb ik dat al verklapt).

3 jaar samen

VOORGERECHT
Eigenlijk nam ik bijna nooit carpaccio als voorgerecht, maar de laatste tijd ben ik toch wel een carpacciofan (voor hoe lang het duurt). De lekkerste carpaccio ooit met heerlijke dressing (mag ik dat zo noemen?) en gemengde paddenstoelen. Dezelfde ober vroeg of we ook hier brood bij wilden… Ik zei gelijk: “Ja, lekker!” En ik dacht: ik zal je wel even wat leren, ik eet ALLES OP!

3 jaar samen

HOOFDGERECHT
Kabeljauw met linzen, wortel en nog iets. Ook weer erg lekker! Vooral de kabeljauw. Eigenlijk bestel ik nooit vis (behalve vandaag) omdat ik bang ben dat ik ik zo’n graat stik. Maar hier zaten ze gelukkig niet in. Verder stond er op de kaart veel wild en daar ben ik niet helemaal weg (of wild haha) van. Dat lust ik eigenlijk gewoon niet. Een goede keuze gemaakt weer.

3 jaar samen

NAGERECHT
Ha, je dacht toch niet dat ik dit ging overslaan. De klap op de vuurpijl! Zoooo lekker!! Dat bolletje witte chocolade ijs ook, mmm. Genoten. Nog een kopje thee ernaast inclusief koekje. Nu zat ik al best wel vol, maar dat koekje moest en zou ik opeten! Als deze aardige meneer volgend jaar weer vraagt of ik misschien geen plek maar heb voor een toetje, eet ik z’n schoenen erbij op! Is alleen wel een beetje zonde van alle lekker smaken, maar jullie snappen hem.

3 jaar samen

Weer een heerlijke geslaagde avond! Iedereen wordt blij van lekker eten toch? En dan vooral met iemand waar je heel gelukkig van wordt (al 3 jaar samen, lang hè?), dat maakt het nog leuker. Ons geheim? Lief zijn en niet te moeilijk doen. Volgende week Valentijn, weten jullie al wie je een kaart gaat sturen?

3 jaar samen

-IK-

No Comments

    Leave a Reply