Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #5: Spierpijn + griep + moe = Slechte week

04/02/2019

Hey you!

Het gaat een beetje op en neer. De ene week knal ik door en de andere week weet ik het even niet meer. Dat laatste had ik helaas deze week. Niet echt een goede Fit met IK week, maar gelukkig wel wat om over te schrijven…

MAANDAG: Lesgeefmarathon
In de ochtend zou ik XCORE en BodyPump voor iemand invallen en dan zou ik m’n Pump in de avond niet hoeven geven. Maandag ochtend hoorde ik dat dat feest niet door ging, dus besloot ik zelf m’n les erbij te geven. Ik wist van tevoren dat dit niet heel goed zou uitpakken en ik had gelijk. Helaas pindakaas! Vooral omdat ik dinsdag ochtend BodyJam en ook weer BodyPump geef. Ik merkte het maandag nacht al, m’n hele lichaam deed zeer en dit hield de hele dinsdag aan. Of het alleen spierpijn was of een griepje erbij, ik had geen idee. Ik voelde mij ellendig maar na het slikken van paracetemol ging het wel aardig. Van de mensen in de les krijg je in ieder geval ontzettend veel energie, dus dat heeft mij er denk wel een beetje doorheen geslagen. Dit doen we in ieder geval niet meer, want ik heb hier de hele week last van gehad..

Fit met IK

DONDERDAG: Wandelen
Nog steeds niet helemaal fit en er lag nog een beetje sneeuw. Daarom besloot ik weer niet voor de sportschool te gaan, maar ging ik voor een groot rondje wandelen. Het weer was heerlijk! Muts op, koptelefoon erover en gaan. Een uurtje later en wat mooie foto’s was ik weer veilig thuis. Het fijne hier ook aan is, is dat je dan echt in een uur klaar ben. Je zweet niet, dus hoeft niet te douchen en je hebt ook geen reistijd! Een goede keuze dacht ik zo. Als ik begin met een rondje lopen neem ik mij altijd voor om lekker ver te gaan. Als ik dan een tijdje bezig ben, wil ik sneller dan gepland wel weer naar huis. Toch een beetje saai zo in je eentje. Het liefst zou ik met de muziek keihard mee willen zingen… Maar je komt altijd wel mensen tegen. Of in dit geval schapen!

Fit met IK

ZONDAG: Wandelen
M’n lichaam nog steeds vermoeid. Sportkleren lagen klaar, maar ik heb ze niet aangedaan. M’n vriend had hoofdpijn en ik buikpijn. Echt een hele goede dag, maar niet heus. Toch maar even samen naar buiten om een frisse neus te halen. Niet te lang, maar wel de moeite waard om even te melden. Zo zie je maar wat een verkeerde start van de week met de rest van je week kan doen. Soms kan je beter even een stapje terug doen in plaats van je lichaam nog meer moe te maken.

Fit met IK

Hopelijk wordt deze Fit met IK week beter! We gaan er in ieder geval wel weer voor.

Ps. Wat vinden jullie van m’n fotografie kunsten trouwens?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: