ik klaag voor vandaag
IK Persoonlijk

Ik klaag voor vandaag.

31/01/2019

Hey you!

Deze dingen mogen van mij van de aardbodem verdwijnen. Het motto van deze dag: ik klaag voor vandaag. Als mensen mij kennen weten ze dat ik helemaal niet negatief ben ingesteld, dat ik eigenlijk alles wel positief inzie, maar dan moet al het negatieve er wel eens uit. Nu dus.

VOEDSEL.
Wat ik niet lekker vind? Gehaktballen, gekookte andijvie (waarom koken als het rauw veel lekkerder is) en helemaal van die combinatie krijg ik het benauwd. Spruiten vind ik goor net als bieten, witlof en groentesaus. Maar wat ik toch wel echt het aller smerigste van deze planeet vind: koriander. Wie dit heeft bedacht, hoef ik niet te ontmoeten. Maak een lekker gerecht, gooi er koriander over en alles is verpest. Daarnaast hoef je bij mij niet aan te komen met warme en vooral niet koude chocolademelk. Ik hou van chocolade maar niet in deze vorm, ook niet chocolade ijs.

VERKEER.
Waarom blijven sommige mensen autorijden als ze dat niet meer kunnen? Ik krijg woede aanvallen van mensen die hun knipperlicht niet gebruiken, vooral op een rotonde. Mensen die 40 rijden op een weg waar je 80 mag verdienen ook een bekeuring en vrachtwagens en bussen moeten op een hele andere weg gaan rijden. Fietsers met een telefoon in hun hand? Levensgevaarlijk.

SPORTSCHOOL.
Waarom ruimen mensen hun zooi niet op? Heel knap dat je met 5 kilo kan squatten, maar niet iedereen hoeft het te weten. Haal die gewichten eraf en leg ze terug waar ze vandaan kwamen. Als je dan toch bezig bent, kijk gewoon naar jezelf en niet naar iemand anders. Heel leuk als je je telefoon meeneemt maar dat betekent dus dat je 50% van de tijd niet bezig bent met sporten en dat is zonde, blijf dan thuis. Als je van die hele harde kreunende geluiden gaat maken, kan je het best niet in mijn buurt komen. Wordt lekker rustig zo in de sportschool.

MENSEN.
Waar ik echt van griezel? Mensen die smakken. Heel hard. Geef ze vooral geen kauwgom want ik word gek. Ik kan er niet tegen als mensen hun afspraken niet nakomen, maak ze dan niet. En daarnaast heb ik een hekel aan liegen en negativiteit. Eigenlijk dit dus. Maar soms is het zo heerlijk om alles er even uit te gooien.

Dus ik klaag voor vandaag, klaag jij morgen?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: