Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #4: Vier verschillende workouts in één week

28/01/2019

Hey you!

Deze week deed ik (zoals je aan de titel kan zien) vier verschillende workouts! Ik deed weer eens wat anders, want zo lopen de dingen soms gewoon. Fit met IK ging lekkerrrrr deze week!

MAANDAG: Cardio
Eigenlijk had ik m’n wekker gezet voor een Crossfit workout maar ik werd eerder wakker gebeld of ik met spoed een yoga lesje wilde invallen. CrossFit ging ik never nooit redden daarna en dat was eigenlijk maar goed ook. Ik had een beetje last van m’n schouder. Al een tijdje zeurt m’n schouder af en toe en ik weet ook dat ik daarom eigenlijk anders moet gaan slapen (niet met een arm onder je kussen). Maar ik ben eigenwijs en ik wil lekker slapen. Daarom maar na het lesje wat ik gaf, door naar de sportschool voor wat cardio. Want om nu twee keer hetzelfde schema te doen achter elkaar, vond ik een beetje overdreven. Gelukkig was die cardio ook best goed voor m’n schouder! Alleen snap ik niet dat ik vroeger zelfs drie kwartier op een crosstrainer heb kunnen staan…

Fit met IK

WOENSDAG: Boksen
Eindelijk weer eens een bokslesje. Ik vind boksen echt heel leuk, maar het valt niet op dagen die niet zo goed uitkomen. Deze woensdag voelde ik mij goed, dus trommelde ik m’n beste vriendin op voor een bokslesje die avond. Na de danslessen at ik snel een salade en haalde ik m’n bokshandschoenen weer uit het stof. Lekker op elkaar stoten, af en toe (of heel veel) een beetje gek doen en als de trainer voorbij komt weer bloedserieus. Vooral het op elkaar inslaan zonder dat je ergens over hoeft na te denken, beviel erg goed. Dan komen er zinnen voorbij als: “Hey joh, niet zo hard!” of “Nou, je staat wel heel dichtbij!” Tussendoor nog wat rondjes rennen, wat buikspieroefeningen en de training vloog voorbij! Hier hadden we allebei enorm spierpijn van.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Nadat ik heerlijk had geslapen, richting de sportschool voor m’n schema met krachttraining. Het was heerlijk rustig. Of nou iedereen bang was voor de sneeuw of dat iedereen (nu al) z’n goede voornemens heeft verloren… Geen idee! Ik vond het in ieder geval top. Niet wachten voor apparaten en alle gewichten voor het kiezen. Ik knalde zo de sportschool door en ik merk zelf dat ik steeds ietsje sterker word en dat is de bedoeling!

Fit met IK

ZONDAG: Zwemmen
Zaterdag merkte ik al dat m’n lichaam een beetje klaar was. Een beetje last van dit en een beetje last van dat. Niet heel erg, maar wel een beetje vervelend. Nu weet ik dat zwemmen goed is om je spieren los te maken en op de manier hoe ik zwem is het totaal niet belastend (tijdens m’n hernia periode mocht ik alleen maar zwemmen). Ook omdat ik wist dat ik niet alleen zaterdag, maar ook zondag lekker uit eten ging, wilde ik nog wel wat doen. Best wel even lekker zo af en toe! Ik baal alleen wel van die chloor lucht daarna…

Fit met IK

Naast het uit eten gaan met sushi en chocolade taart heb ik mij verder voorbeeldig gedragen de rest van de week. Ik kan het wel! Dit was ook wel echt een top Fit met IK week. Ik voelde mij goed, fit en daar gaat het om. We gaan de goede kant op!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: