favoriete sportmerken
Sport Tips & Workouts

Mijn favoriete sportmerken van dit moment!

24/01/2019

Hey you!

Per week kleed ik mij ongeveer zo’n 11 keer om in verschillende sportsets. De ene sportlegging uit, hup de andere weer aan. Want ja, als je veel lessen geeft, veel sport, heb je ook best wat sportkleding nodig! Mijn favoriete sportmerken van dit moment laat ik jullie vandaag zien.

#6 Hunkemöller
Zoals jullie misschien wel weten heb ik een samenwerking gehad met Hunkemöller, waar ik erg tevreden over was en nog steeds ben. Vooral de sportbh’s zijn denk ik één van de beste. De legging die ik heb schijnt niet door, maar ik heb er ook best wel wat aangehad die dat helaas wel doen. De kleding is heel mooi, meer richting fashion, maar het moet voor mij ook praktisch zijn…

favoriete sportmerken

#5 Under Armour
Zoals jullie kunnen zien is mijn favoriete kleur bij Under Armour blauw en zwart. Niet heel veel kleding, maar het zit prima. Wat simpelere shirtjes, die ik vaak combineer met een iets drukkere legging.

favoriete sportmerken

#4 Lululemon
Misschien had je hier nog nooit van gehoord, dit merk is meer bekend bij de yogi’s onder ons. Als je hier eenmaal iets van hebt, ben je gelijk verkocht. Het materiaal is onwijs zacht en zit heerlijk. Hier helaas nog maar één setje van, want je portemonnee wordt er iets minder gelukkig van. Je hebt in ieder geval wel waar voor je geld. Hier vind je trouwens ook de beste yoga matten ever.

favoriete sportmerken

#3 Adidas
Niet echt kleding om in te sporten in de sportschool, wel heerlijk om in te dansen of in te chillen. De broeken zitten mooi en de shirts zitten lekker losjes. Het liefst zou ik die broeken in alle kleuren hebben met de shirtjes erbij… Eigenlijk nog nooit echt sportkleding gekocht voor in de sportschool, moet ik misschien maar eens proberen!

favoriete sportmerken

#2 Nike
Twee keer in het jaar gun ik mezelf een bezoekje aan de Nike outlet ergens in Nederland. Geloof mij, ik kom nooit met lege handen thuis. Dat is gelijk ook een beetje het gevaar. Omdat ik zoveel lessen geef, kan ik van alles ook altijd wel gebruiken. Dan kom ik niet alleen thuis met een nieuwe legging die ik echt nodig had (denk ik zelf). Maar dan kom ik thuis met twee nieuwe leggings, drie nieuwe shirtjes, een sportbh en een paar nieuwe schoenen. Bij Nike weet je in ieder geval wel dat het altijd goed is.

favoriete sportmerken

#1 Reebok
Sinds ik BodyPump geef en daarom ook 25% korting krijg op Reebok, was ik gelijk verkocht. Daarvoor nog niet zoveel spullen van Reebok gehad, maar die collectie werd snel uitgebreid. De spullen zijn goed, mooi, zitten fijn en zijn niet al te duur. Van de week kwamen drie nieuwe leggings bestelt met het idee: Als er twee niet passen of mooi zitten heb ik er in ieder geval één die goed zit. Ze zaten alle drie prima, dus ik heb ze lekker alle drie gehouden. De bestelling was zo binnen. Ook de sportbh’s van dit merk vind ik het mooist.
favoriete sportmerken

En? Zitten jouw favoriete sportmerken ertussen? Of heb ik je op nieuwe ideeën gebracht?

Ps. Dit is nog niet eens alles… Er zit altijd wel wat in de was!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: