Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #3: Wel zin, maar geen tijd

21/01/2019

Hey you!

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Niet echt een onwijs goede week. Wel qua werk, gezellige dingen en het afwerken van lijstjes (moet ook gebeuren). Niet echt qua trainen en al helemaal niet qua voeding. Maar ik heb er toch weer het beste van gemaakt. Er staat toch weer mooi een Fit met IK online, want ik stond wel degelijk in de sportschool!

MAANDAG: Kracht
Zondag (van die week ervoor) m’n schema niet helemaal af gekregen dus maandag in de herkansing. Wat extra cardio meegepakt. Meestal sta ik voor de training alleen even 5 minuten op de crosstrainer, nu rende ik ongeveer een kwartier op de loopband. Deze dag was de uitdaging voor mezelf om iets zwaarder te gaan trainen. Dat is bij de meeste dingen dan ook gelukt! Waar het niet lukte, ging ik voor meer herhalingen. Ik vind het altijd heerlijk om op maandag te trainen, een goed begin van de week!

Fit met IK

WOENSDAG: XCORE
Ik wilde in ieder geval iets doen, daar was ik over uit. Dinsdag al netjes bijna al m’n lessen voor woensdag voorbereid en ‘s avonds nog even met vriendinnen afgesproken. Dat werd iets later dan gepland, dus ik bleef ook even iets langer liggen! Daarom besloot ik ook om thuis even wat te doen. Ik heb zelf een XCORE buis en omdat ik de XCORE opleiding heb gevolgd, heb ik ook de stof die in de les wordt gedaan. Ideaal dus. XCORE val ik alleen af en toe in en omdat ik hem snel weer een keer moet geven, deed ik thuis even een lesje. Thuis sporten vind ik niet echt ideaal, je stopt sneller en geeft minder energie maar ik heb (boven verwachting) toch de hele les gedaan!

Fit met IK

ZONDAG: Kracht
En toen was het alweer zondag. Ik ben eigenlijk wel blij dat de afgelopen zondagen niet helemaal volgepland stonden, want het is best wel lekker om op zondag te sporten. Weer ging ik voor wat krachttraining en weer deed ik sommige dingen iets zwaarder. Het gaat dus best de goede kant op! Soms is wat extra rust voor je lichaam gewoon goed zodat je daarna weer extra kan knallen. Qua drukte viel het in de sportschool gelukkig wel mee, zal iedereen z’n goede voornemens al verloren zijn?

Fit met IK

Niet de beste Fit met IK week, maar het was wel een hele gezellige week! Zo had ik een avond met vriendinnen afgesproken, vierden we m’n vaders verjaardag en had ik hier en daar een bespreking. Gelukkig is het vandaag weer maandag en beginnen we gewoon weer opnieuw. Deze week ga ik proberen van de chocolade af te blijven en wil ik eigenlijk ook weer op de weegschaal gaan staan… Denk ik. We gaan het zien, ik wens jullie een mooie week toe lieve mensen!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: