Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #2: Ik droom zelfs over chocolade…

14/01/2019

Hey you!

Een week waarin ik mij weer eens aan een lesje Crossfit waagde, wat eindigde in ellendig veel spierpijn. Daarnaast nog iets met chocolade. Zelfs zo erg, dat ik er over gedroomd hebt. Dus is die reep open gegaan of niet? Fit met IK nummer 2 zag er zo uit:

MAANDAG: CrossFit
Weer een hele tijd geleden. Blijkbaar had ik er onwijs veel zin in, want ik was gewoon een half uur te vroeg. Ik had netjes m’n wekker gezet en rond 9.00 uur moest ik vertrekken. Een beetje haast had ik wel, snel rende ik de sportschool binnen en wat bleek? Het was precies 09.00 uur. Een half uur later begon ik aan de WOD, best wel pittig al zeg ik het zelf. Van alles en nog wat en dat zeven keer achter elkaar. Alsof dat nog niet genoeg was eindigen we met 368 (!!) keer touwtje springen (m’n kuiten helemaal naar de klote) en 200 (!!) airsquats. Hallelujah. Of je dan ook nog even een bal van 35 kg over je schouder wilde gooien. Dat lef heb ik dan nog niet. Wel kan ik nu zonder opstapje aan het rek hangen, dus al een angst overwonnen!

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Om half 8 ging mijn natuurlijke wekker. Ik had geen wekker gezet, het was de bedoeling dat ik uit ging slapen omdat ik best wat pittige dagen heb gehad. Want die CrossFit les van hierboven heeft voor heel wat spierpijn in m’n schouders en benen veroorzaakt. Maar goed, ik kon weer normaal functioneren, ik was toch wakker, dus ik besloot snel even wat kwark naar binnen te werken en naar de sportschool te gaan. Vol energie stapte ik de sportschool binnen en daar werd ik heel erg blij. Bijna de hele sportschool voor mezelf #gaikgoedop. Na een paar dingen gedaan te hebben merkte ik dat m’n lichaam toch nog best een beetje moe was. Heel rustig aan maakte ik de rest van m’n schema af. Helemaal niks overgeslagen, maar wel op een iets lager tempo.

Fit met IK

ZONDAG: Kracht
Kleren al netjes klaargelegd zodat we er niet onderuit kwamen, al lag m’n bed ook wel erg lekker… Besloten m’n vriend en ik toch maar een bezoek te plegen aan de sportschool. Even een tikkeltje zwaarder als dat van donderdag, we moeten toch een beetje progressie gaan boeken! Al moet ik zeggen dat zo’n hele lesweek er wel weer inhakt. Naast m’n schema ook nog geprobeerd in zo’ apparaat pull ups te doen. Daar is nog een hoop werk aan de winkel!

Fit met IK

Voeding deze week helemaal onder controle. Tot donderdag. Wij hebben zo’n heerlijke chocoladereep in de kast liggen, gelijk ook een hele grote. Woensdag droomde ik zelfs over die reep (beetje overdreven vind je ook niet). Heel stoer zelfs in m’n droom toch geen hapje genomen. Donderdag trok ik het niet meer en greep ik naar een andere reep, ook erg lekker! Vrijdag was hij op. Moet kunnen toch? Voor de rest namelijk keurig gedragen!

Op naar nog zo’n Fit met IK week, met iets minder chocolade dan.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: