doelen voor 2019
IK Persoonlijk

Mijn doelen voor 2019

03/01/2019

Hey you!

Afgelopen maandag avond was het moment eindelijk daar! Oliebollen werden tevoorschijn gehaald, vuurwerk afgestoken, de bubbels opengemaakt en op klokslag 00.00 uur zoen je de liefde van je leven (en daarnaast geef je drie zoenen aan heel veel andere mensen). Kortom: 2018 is voorbij. Tijd voor 2019. Mijn doelen voor 2019 zet ik vandaag daarom ook even op een rijtje.

BLOG.
Mijn blog gaat niet verkeerd en ik ben best tevreden met hoe alles loopt. Alleen denk ik dat ik er meer uit kan halen. Daar wil ik mij het komende jaar eens in gaan verdiepen. Ik heb al eens het internet afgezocht over evenementen en workshops, misschien ga ik dat volgend jaar wel plannen. Zodat ik meer mensen en misschien wel meer dingen kan en ga bereiken. Ik blijf in ieder geval gewoon lekker doorschrijven en wie weet komt er wel wat extra’s (donderdag hoor je meer). Mijn Instagram gaat de laatste tijd ook best goed en laten we even voorop stellen dat niks gekocht of gepromoot is. Alles doe ik helemaal zelf en daar ben ik heel blij mee. Dan gaat het misschien niet zo hard, maar het is wel eerlijk! Daar draait het tenslotte allemaal om.

SPORT.
Hier wil ik graag weer m’n ritme in vinden. Het woordje wat hier het beste bij past is balans. Niet te hard van stapel lopen zodat ik alles goed kan volhouden, maar tegelijkertijd wel progressie maken. Eens kijken of dat gaat lukken. Ik vind het in ieder geval wel heel leuk, dus zonde om het te laten varen. Zoals jullie in m’n vorige blog hebben kunnen lezen, ga ik jullie elke week op de hoogte houden van dit proces!

GELD.
Helaas. Niet 30 miljoen gewonnen. Mijn vriend en ik hebben het de laatste tijd steeds vaker over samenwonen en het vinden van een huis. Afgelopen jaar hebben we dan ook best wel wat dingen bij elkaar gesprokkeld zoals: bestek, glazen, borden, pannen, een waterkoker, een broodrooster en nog best heel wat, wat ik waarschijnlijk ben vergeten. Nu alleen nog een huis dus. Ik ben best wel goed in geld uitgeven, maar de laatste tijd ben ik mij wel al een beetje aan het inhouden. Wat alleen op m’n verlanglijstje staat is een nieuwe iPhone en daar ben ik dan ook verstandig voor aan het sparen.

GENIETEN.
Ook dit jaar is om gevlogen. Er gebeurd zoveel en we staan er bijna niet meer bij stil. Dit jaar ga ik dus m’n best doen om meer van alle dingen te genieten. Ik geniet zeker, maar er gebeuren zoveel leuke en mooie dingen, dat het één soms te snel over gaat in het ander. Meer stilstaan dus bij de mooie dingen. Misschien ook maar eens wat rustiger gaan eten zodat ik daar ook meer van kan gaan genieten…

Er zijn vast nog meer doelen voor 2019, waar ik vanzelf achter kom. We hebben nog een heel jaar voor ons om die dingen te gaan bedenken of voor elkaar te krijgen. Laten we er met z’n allen in ieder geval weer een mooi jaar van maken! Ik wens jullie in ieder geval het beste voor 2019!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: