Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK: Intro & Info

31/12/2018

Hey you!

Al een tijd ben ik op zoek naar iets nieuws. Iets dat in m’n blog elke week terug komt en waarmee ik mensen kan inspireren. Vorige week donderdag stond ik in de sportschool en ineens wist ik het! Ik start: Fit met IK! Wat ik daarmee wil en ga doen, zal ik jullie vandaag eens vertellen…

Voor het nieuwe jaar begon stond ik nog een paar keer in de sportschool. Een hele tijd niet geweest, gewoon moe of te druk of er waren wat kleine pijntjes. Afgelopen donderdag na alle diners weer alle spullen verzamelt om zo een workout tegemoet te gaan. Ineens bedacht ik mij dat ik sporten gewoon super leuk en chill vind. Dus daarom moet ik dit gewoon weer regelmatig gaan doen.

Ineens wist ik het. Ik ken mezelf nu al zo’n 24 jaar en ik weet ook hoe ik mezelf kan motiveren. Het beste voor mij werkt om het dan gewoon bij te houden. Wat ga ik doen? Elke week op maandag komt er een Fit met IK, waarin ik vertel hoe het het die afgelopen week is gegaan. Wat ik heb gedaan, of ik mijn doelen haal, misschien zijn er dingen waar ik tegenaan loop of misschien ga ik wel een week gewoon niet (laten we daar niet mee beginnen). Elke week in Fit met IK geef ik jullie eerlijk feedback over hoe het er in mijn Fit Journey voorstaat. Dus ook als het even niet zo lekker gaat. Af en toe zit ik namelijk nog steeds een beetje in over m’n voeding. Eet ik niet te weinig? Eet ik niet teveel? Krijg ik genoeg van alles binnen? We gaan er achter komen.

Nu moet je natuurlijk niet vergeten dat ik in de week 13 danslessen, 3 uur BodyPump en sinds kort ook 2 uur BodyJam geef. Daarom zal ik ook niet zo snel zes keer in de week naar de sportschool gaan. Dit lijkt mij lichamelijk niet onwijs verstandig voordat ik mezelf helemaal uitput. Ik ga gewoon kijken wat ik aankan, wat ik leuk vind en waar ik het beste resultaat mee boek. Misschien pak ik hier en daar een lesje mee of ga ik andere dingen weer oppakken.

Mijn doel is niet om heel veel af te vallen (zou niet gezond zijn). Maar om iets meer spieren te kweken en m’n vetpercentage omlaag te halen. Dit op een manier wat voor mij haalbaar is en wat ik gewoon makkelijk vol kan houden. Zodat ik nog lekkerder in m’n vel zit en aankomende zomer zonder schaamte of iets over het strand kan paraderen. Laten we ook even eerlijk zijn. Deze meid heeft af en toe ook echt wel der chocolade en chips nodig, maar ik kan ook heel goed overdrijven. Dat overdrijven gaan we proberen te minderen.

Dussss.. Let’s do this! Aankomende maandag de eerste Fit met IK. En ik kan jullie vertellen… IK heeb er zin in!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: