weer een jaar voorbij
IK Persoonlijk

2018: Weer een jaar voorbij!

27/12/2018

Hey you!

Daar was ik weer. Even een tijdje niks laten horen, ik weet het. Afgelopen maandag stond er een blog klaar, maar ik was er niet helemaal tevreden over, dus op het laatste moment heb ik hem toch niet geplaatst. Het programma waarmee ik schrijf was vernieuwd dus ik was lichtelijk in paniek en snapte er helemaal niks meer van. Maar ik heb weer wat rust gevonden, dus tijd voor een nieuwe blog. December is altijd een beetje hectisch, ik ben vast niet de enige… Wel weer een mooie tijd om terug te blikken op de afgelopen tijd er is namelijk weer bijna een jaar voorbij!

SPORT.
Weer bijna een jaar voorbij… Dit jaar heb ik echt m’n grenzen verlegd, nieuwe dingen uitgeprobeerd en daarvoor echt wat angsten opzij gezet. Zoals een lesje Crossfit maar ook verschillende groepslessen heb ik uitgeprobeerd. Daarnaast ben ik ook zelf lekker gaan trainen, al moet ik zeggen dat het deze maand wel even stil heeft gelegen. M’n lichaam was gewoon een beetje op, ik kreeg overal een pijntje van dit of dat en m’n weerstand was even ver te zoeken. Vooral dan is het goed luisteren naar je lichaam en ik vind dat ik daar in 2018 ook een grote sprong in heb gemaakt *applaus voor mij*. In 2019 wil ik alles wel weer oppakken, maar dat lees je de volgende keer (slim is deze meid he, niet alles gelijk verklappen maar de spanning opbouwen).

YOGA.
Weer bijna een jaar voorbij… Op yoga gebied is er helaas niet heel veel veranderd. Ik was van plan meerdere opleidingen te volgen maar het is er nog niet van gekomen. Wel heb ik nog een angst overwonnen! Ik ben in oktober namelijk alleen op Yoga Retreat geweest en dat was vet! Daar ben ik tussendoor weer helemaal tot rust gekomen en dan zou je denken, dat moet ik vaker doen. Dat zou ik ook wel willen, maar het is er nog niet van gekomen. Daar baal ik wel een beetje van. Ik zou vaker yoga lessen willen volgen maar wie weet gaat hier in 2019 verandering in komen. Aan de andere kant ben ik nu nog jong en ben ik blij dat ik zoveel dans en sportlessen kan geven. Maar ik denk dat als ik iets ouder ben en niet meer in staat ben zoveel fysiek te bewegen, dat ik steeds meer naar de Yoga toe trek.

We gaan het zien! 2018 was in ieder geval echt een heel mooi jaar. Ik kijk terug op alleen maar positieve gebeurtenissen. Alleen een beetje jammer dat een paar weken terug m’n autoruit is ingeslagen en m’n tas is meegenomen, maar dat is dan ook het enige wat ik nu kan bedenken. Verder heb ik niks te klagen, alles gaat dikke prima en ik ben dik tevreden. Ik voel mij goed, ben gelukkig en blij met alle dingen die ik elke dag mag en kan doen. Dus laten we lekker zo verder gaan!

2018: Weer bijna een jaar voorbij… Kom maar op met 2019! Ik ben er helemaal klaar voor. Vooral na zo’n heerlijke Kerst met een te volle buik.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: