die december flow
IK Weetjes

Weetje: IK zit helemaal in die december flow…

17/12/2018

Hey you!

Zoals de titel misschien al zegt zit: ik helemaal in die december flow. En ja ik heb het net zelf bedacht. Dus ja, dan zal ik je ook maar even gaan uitleggen wat het precies betekent. Ik weet namelijk zeker dat ik niet de enige ben.

Ik zit helemaal in die december flow… Ik vreet echt alles wat los en vast zit. Misschien is eet een iets netter woord, maar het lijkt niet eens op eten. En m’n aller ergste zwakte is deze maand toch echt wel chocolade. Ik heb niet eens een chocolade letter op, maar chocolade repen en koekjes zijn op dit moment echt niet veilig. Vaak begin ik ’s ochtends goed, maar naar mate de dag vordert gaat het bergafwaarts. Heel slecht, ik weet het, maar ik kan mezelf echt niet tegen houden. Gelukkig geef ik heel wat lessen en kan ik het voor nu hebben (hoop ik).

Ik zit helemaal in die december flow… Sporten? Dat doen we in januari wel weer. De plannen zijn er echt wel, daar ligt het niet aan. Maar ze worden gewoon niet uitgevoerd. Ik ben of moe of ik heb geen zin of ja wat is nog meer een goede smoes? Ik heb andere dingen te doen! En dat is ook wel echt waar. Die december maand is gewoon mega hectisch. Want de echte wil om te sporten is er nog steeds, maar ik heb er gewoon geen kracht voor (op z’n Jolings).

Ik zit helemaal in die december flow… Gezellig! Ik hou ervan. Iedereen bij elkaar, lekker eten, fantastische verhalen komen weer naar boven. Ik hou van alle kerstlichtjes maar vooral ben ik weg van kerstmuziek. Zet het op en ik ben vrolijk. Met Sinterklaas in het land, dans ik op Sinterklaasliedjes en nu maak ik dus ook een bijpassende kerstles. De kinderen in m’n lessen zijn nu of ziek of heel erg moe of een beetje te gezellig maar het hoort erbij en ik heb precies hetzelfde.

Dus ja, dat is het wel zo een beetje. Lekker eten, niet sporten, kapotte weerstand en gezelligheid. Nog even een weekje heel hard knallen en dan weer extra genieten van alles! Dat was het denk ik wel… DOEG!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply