5 favoriete eiwitrepen
Eiwitrepen Sport

Mijn 5 favoriete eiwitrepen van dit moment

13/12/2018

Hey you!

Na het sporten, voor het sporten, gewoon lekker tussendoor of door de kwark. Eiwitrepen zijn de bom. Toen ik ze eenmaal had uitgevonden zijn er al heel wat repen doorheen gegaan. Ik heb ook al heel veel verschillende soorten getest zoals je hier kunt lezen, maar dat zijn ze nog lang niet allemaal. Na die test zijn er nog heel wat repen bij gekomen en mijn 5 favorieten eiwitrepen zal ik eens even met jullie bespreken.

5 favoriete eiwitrepen

Body & Fit Smart Bar Crunchy Chocolate- Cookies
Hier had ik eerst de perfection bar van. Die heb ik toen twee keer besteld… De ene keer met melk chocolade de andere keer met witte chocolade, allebei echt verschrikkelijk lekker. Maar dit is denk ik toch mijn favoriet. Hij is ietsje zachter dan de voorgangers die ik heb geprobeerd. Deze eet ik bijna elke woensdag tussen m’n danslessen door.

Barebells White Chocolate Almond
Toen ik mijn eerste Barebells repen binnenkreeg sprong ik een gat in de lucht. Ik was onwijs nieuwsgierig en had er heel veel goede berichten over gelezen. Die moest ik ook proberen. Vergeleken met de repen van Body & Fit zijn ze iets duurder maar toen er een aanbieding voorbij kwam, heb ik gelijk twee dozen besteld. Twee andere smaken en ik moet zeggen dat ik toen niet heel erg razend enthousiast was. Later bestelde ik deze en toen snapte ik ineens alles. Het leek net wel een bonbonnetje dus deze reep staat ook zeker tussen m’n 5 favorieten eiwitrepen.

Body & Fit Clean Protein Bar Peanut Butter – Chocolate
Bij het openmaken van deze reep had ik er een beetje een hard hoofd in. Waar is de chocolade? Het staat toch op de verpakking? Iets totaal anders dan dat ik gewend ben. Maar goed, ik had honger (het zal eens niet) want ik kwam net bij het BodyPump kwartaal vandaan en iets anders zat er niet in m’n tas. Ik nam de eerste hap… En het was heerlijk! Ik had een beetje een noga idee en ik houd van pindakaas dus een match made in heaven. Deze reep zat in een combi box die ik had besteld en de rest ben ik iets minder enthousiast over, maar deze mag blijven!

5 favoriete eiwitrepen

Barebells Salty Peanut
Bij het woordje salty gaat m’n hart al sneller kloppen. Zo’n reep Tony’s is namelijk ook zo op. Ik denk dat ik deze zelfs ook nog wel iets lekkerder vind dan de White Chocolate Almond, al scheelt het niet veel. Het heeft een beetje een idee van een Snicker, maar dan veel lekkerder. Echt een aanrader! Deze reep eet ik dan ook niet even tussendoor maar als ik onwijs trek heb in chocolade of als ik even goed heb gesport en m’n buik geen zin heeft in een shake maar hunkert naar chocolade (bijna altijd).

Body & Fit Perfection Bar Crunchy Chocolate Coconut
En van de Snicker gaan we door naar de Bounty, maar dan ook even iets beter… Want in deze reep zit ook nog een soort karamel (als ik het goed heb) laagje. Ik bestelde deze reep eigenlijk omdat er niet veel andere soorten meer waren en m’n eiwitreep laatje was bijna leeg, maar het was zeker een goede keuze! Ik zou hem zo weer bestellen. Deze reep eet ik vaak op vrijdag tussen de danslessen door. Tot zover mijn 5 favoriete eiwitrepen! Van dit moment dan. Je weet nooit of het na een nieuwe bestelling nog hetzelfde is…

Wat is jouw favoriete eiwitreep? Zit hij er toevallig tussen?

Ps. Ik bestel al m’n eiwitproducten eigenlijk altijd bij Body & Fit en dat bevalt nog steeds prima. De bestelling is zo binnen en bij elke bestelling mag je gratis cadeaus uitkiezen! Zo heb ik al twee drinkflessen, een eiwitshakebeker, receptkaarten, een sporttas, popcorn en verschillende smaken eitwitrepen extra mogen ontvangen!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply